Tüm bildiklerinizi unutturacak; Carlex imzalı Hyundai Santa Fe modifikasyonu

30 Mayıs 2020 15:00

Sık sık projelerine yer verdiğiniz Carlex Design tarafından geliştirilen Hyundai Santa Fe projesi, uzun zamandır görmediğimiz radikallikte parçalara sahip.

Önümüzdeki günlerde yeni model yılıyla karşımızda olacak Hyundai Santa Fe, uzun süredir markasının amiral gemisi rolüsü üstleniyor. Palisade modelinin gelmesiyle birlikte ikinci sıraya gerileyen Santa Fe için, Avrupa pazarı içinse hala aynı dinamikler geçerli. Elde edeceği makyajla markasının yeni ve bir o kadar etkileyici çizgilerine sahip olacak model için Carlex Design ekibi öyle bir projeyle karşımıza çıkıyor ki, resmi model bir anda anlamsız hale geliyor. Urban Edition olarak adlandırılan gövde kitiyle birlikte adeta tanınmaz hale gelen model, geçirdiği devrimsel evrim sonrasında aklımıza NFS Underground 2’yi getirmedi desek yalan olur.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hyundai Santa Fe projesinde kokpit de önemli değişimler barındırıyor

Paket aslında dışarıdan görüldüğü gibi karakteri tamamen değişen dinamikler üzerine kurulu. Özel olarak geliştirilen ön ve arka tamponlar, yeni ve oldukça büyük bir ızgara, bir arka tavan spoyleri, arka difüzör, dörtlü egzozlar, 20 inç alaşım jantlar ve Carlex’in logosunun bir araya gelmesiyle oluşan proje tamamlanıyor. Işıklandırma panellerinde de çok ciddi değişimlerin yapıldığı aracın gece sürüşlerinde de karakteristik bir fark ortaya koyacağı aşikar. İçeride de bir o kadar etkileyici farklılıklar karşımıza çıkıyor Kapı panelleri ve direksiyon simidinde bulunan Alcantara ve deri koltuklar burada kolaylıkla hissedeceğimiz değişimler arasında. Önümüzdeki günlerde üretimi ve diğer detaylarıyla tekrar karşımızda olmasını beklediğimiz Santa Fe projesini unutulmazlar listemize büyük bir zevkle dahil ediyoruz.

İlgili video

Yeni Hyundai i20 karşımızda

Paylaş