Türkiye’de de beklenen Xiaomi Mi 11T serisi için tarih verildi

19 Ağustos 2021 17:07

İlk bilgileri geçtiğimiz aylarda gelen modellerden Xiaomi Mi 11T için global olarak resmi tanıtım tarihi ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Uzun süre önce hatırlarsınız sizlere Xiaomi’nin Türkiye’de resmi olarak satacağı “T” takısına sahip son telefonlar Xiaomi Mi 11T ve Mi 11T Pro modelleri olabilir demiştik.

İşte bu merak edilen modeller ile kaynaklara göre 23 Eylül tarihinde tanışıyoruz. Yani akıllı telefonlar gerçekten çok ama çok yakında bulunuyor. Firmanın geçtiğimiz yıl Mi 10T serisini 30 Eylül tarihinde tanıttığı hatırlatılıyor.

Ürün gamını ciddi şekilde büyüten Xiaomi, elbette başka bazı telefonlar da geliştiriyor. Örneğin firmadan 2021 bitmeden bir katlanabilir telefonun daha gelme ihtimali bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi 11T ve Mi 11T Pro ses getirecektir

Modellerden Mi 11T, geçen gün yapılan son sızıntıya göre 120 Hz yenileme hızına sahip 20:9 bir ekran üzerine kuruluyor. Burada halen yüzde 100 kesin değil ancak OLED bir panelin kullanıldığı düşünülüyor.

Gücünü henüz modeli belli olmayan MediaTek imzalı bir işlemciden aldığı aktarılan Mi 11T, kaynaklara göre arkasında üçlü kamera sistemi taşıyor. Buradaki ana kameranın 64 megapiksel çözünürlükte olduğu belirtiliyor.

Arkasında temel olarak ana + ultra geniş açı + 3x telefoto kameraları bir araya getirecek Mi 11T, Türkiye dahil birçok global pazara ekim ayında giriş yapabilir.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Google’ın Türkiye’de de açık olan deprem algılama sistemi

Paylaş