Türkiye’de de satılacak Samsung Galaxy M13 resmen lanse edildi

26 Mayıs 2022 15:34

Yakında farklı pazarlarda satışa sunulacak Samsung Galaxy M13 için resmi tanıtım büyük sızıntı sonrasında yapıldı.

Samsung, 2022 ürün gamını büyütmeyi sürdürüyor. 2022’nin başından bu yana çok sayıda telefon tanıtan firma, Samsung Galaxy M13 ile giriş seviyesine üç farklı renkte gelen bir model daha ekliyor. Damla çentikli standart bir tasarıma sahip olan telefon, giriş seviyesi özelinde bizce fena görünmüyor. Ancak yine de artık damla çentik çok eski bir görüntü oluşturuyor. Cihaz için daha önce de ilgi çekici renkler tercih eden Samsung, telefonu 6,6 inç FHD+ IPS LCD ekran üzerine kurmuş durumda. Gücünü Samsung imzalı Exynos 850 işlemciden ve 4 GB RAM’den alan telefon, 64GB/128GB depolama ile geliyor ve microSD kart yuvasına da sahip. Kutusundan Android 12 + One UI 4.1 ile çıkan Galaxy M13, önünde 8 megapiksellik bir selfie kamerası taşıyor. Arkada ise 50 megapiksel ana + 5 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor.

15W şarj destekli 5.000 mAh pil taşıyan Samsung Galaxy M13, NFC’yi unutmuyor ve artık çok aranmıyor olsa da 3.5 mm kulaklık girişini beraberinde getiriyor. Bağlantı için USB-C kullanan cihaz, aktarıldığı kadarıyla Dolby Atmos desteğini de taşıyor. Parmak izi sensörü yanda olan telefon, bazı diğer sızıntıların aksine 5G desteğine sahip değil gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İleride Türkiye’de de satılacak olan telefonun henüz yurt dışı fiyatı açıklanmış değil. Ancak giriş seviyesi bir cihaz olarak fiyatın çok yüksek olması kesinlikle beklenmiyor.

Samsung Galaxy M13 5G yanında bu da ilginizi çekebilir: Samsung imzalı ilginç projektör Freestyle

Paylaş