Türkiye’de üretilen RKS Smart Kick Scooter için yeni BİM fırsatı [12 Mayıs 2023]

07 Mayıs 2023 15:00

RKS Smart Kick Scooter elektrikli scooter yeniden BİM’de satışa sunuluyor. 12 Mayıs‘ta satışa sunulacak scooter uygun fiyata elektrikli scooter sahibi olmayı düşünenleri hedef alıyor.

Şehir içi kullanımına hitap eden RKS Smart Kick Scooter, yüzde 100 pille 22 kilometrelik bir menzil vadediyor. Paylaştığımız bu menzil değeri kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 11,8 kilogram ağırlığındaki araç, 12 derecelik tırmanma açısına sahip.  IPX4 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı dayanıklı olan aracın ön ve arka tarafında aydınlatma sistemi yer alıyor. Bu sayede gece koşullarında da kullanılabilen scooter’da 8.5 inç çapında patlamayan lastikler tercih ediliyor. Scooter’ın ön tarafında disk arka tarafında kampana tipi fren sistemi bulunuyor. Scooter’da bununla birlikte Bluetooth bağlantısı da var. Mobil cihazlarla bu bağlantı sayesinde iletişim kurabilen scooter’da 3 farklı sürüş modu bulunuyor. Piyasadaki diğer scooter modellerinde de karşılaştığımız bu modlar sayesinde kullanıcılar scooter’ı farklı hız ayarlarında sürebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

RKS Smart Kick Scooter modelinin BİM’deki fiyatı ne kadar olacak?

BİM’deki satış fiyatı 5.999 TL olan scooter kredi kartlarıyla peşin fiyatına 9 taksitle de satın alınabiliyor.  22 kilometrelik menzil değeri sizin için yeterliyse Türkiye’de üretilen elektrikli scooter’ı önümüzdeki hafta satın alabilirsiniz. Scooter’ı satın alanlara 2 yıl boyunca garanti desteğinin de sunulduğunu söyleyelim.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş