Türkiye’de yeni bir şehirde hizmete giren Uber için hediye fırsatı

01 Şubat 2023 13:40

Uber, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan sonra şimdi de Adana’da faaliyete başladı. Hem Adanalılar hem de Adana’ya seyahat edenler, 1 Şubat 2023 itibarıyla uygulama üzerinden Uber Taksi çağırabilecek.

Uber Adana’ya gelişini kutlamak adına tüm kullanıcılarına yalnızca Adana’da geçerli 70 TL’ye kadar bir adet ücretsiz taksi yolculuğu hediye ediyor. Adana’daki kullanıcılar MERHABAADANA kodu ile ücretsiz yolculuk imkanından faydalanabilecek. Kullanıcılar bunun için belirttiğimiz kodu cüzdan sekmesinden promosyonlar bölümüne girmeleri yeterli. Şirket, her yolculukta sigorta koruması, GPS üzerinden yolculuk takip imkanı, sürücü kalite kontrol sistemi ve sürücü puanlama sistemi ile yüksek güvenlik standartları sağlamayı hedefliyor. Adana’da sarı taksiler ile hizmet vermeye başlayan şirket konuyla ilgili açıklamada bulundu.  Şirketin Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, ”Uber Taksi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’nın ardından, Adana’da da faaliyete başladığı için mutluyuz. Şirketin teknolojisini, başka yeni şehirlere de en kısa zamanda getirmeyi arzu ediyoruz.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Uber uygulaması nasıl çalışıyor?

  • Uygulamayı akıllı telefonunuza indirin
  • Şehrin herhangi bir yerinden uygulamayı açın, varış noktanızı girin ve yolculuğunuz için bir taksi çağırın.
  • Uber Taksi’yi uygulama üzerinden takip edin,  sürücü ile ilgili tüm bilgilerin yanı sıra aracın model ve plaka numarasını görebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş