Uygun fiyatlı Kumtel Fastfryer fritöz için BİM kampanyası [24 Şubat 2023]

18 Şubat 2023 14:00

Kumtel Fastfryer modeli yeniden BİM‘de satışa sunuluyor. Önümüzdeki hafta BİM’de piyasaya sürülecek fritöz modeli 2,2 litrelik hacimle geliyor. Hızlı pişirme sepetini bünyesinde barındıran Kumtel Fastfryer modelinin gövdesinde plastik malzeme bulunuyor.

Fritözde paslanmaz çelik parçalar yer alıyor. Yerden tasarruf sağlayan düz sepet karbon ayak izini düşürerek kapasiteyi yüzde 40 artırıyor. Yer kaplamayan kullanışlı ve kompakt tasarımıyla göze çarpan model yüzde 90 daha az yağ ile kısa sürede lezzetli yiyecekler hazırlamaya olanak tanıyor. Rapid Air teknolojisiyle çalışan cihaz kızartma ve ızgara yapılmasına imkan sağlıyor. Sıcaklığı maksimumda 200 dereceye kadar ayarlanabilen fritöz  meyveleri kurutma ve sebzeleri fermente etme özelliğine de sahip. Hızlı sıcaklık artışı ve daha dengeli ısı dağıtımı sağlayarak pişirme süresini kısaltan fritöz donmuş gıdaların buzunu da çözebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kumtel Fastfryer modelinin BİM’deki indirimli fiyatı ne kadar olacak?

Piyasada satılan fritözlerde bir ekran yer alırken bu cihazda ne yazik ki böyle bir ekran mevcut değil. Uygun fiyatı ve kompakt gövdesiyle dikkat çeken fritöz 24 Şubat’ta BİM’de satışa sunulacak. Cihazın fiyatı ise 799 TL olacak. Fritöz piyasada daha yüksek fiyata satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş