Uygun fiyatlı Tefal EY5018 yağsız fritöz için 4.410 TL’lik fiyat avantajı [Mart 2024]

25 Mart 2024 19:00

Tefal EY5018 airfryer için yeni bir indirim fırsatı var. Türkiye’de satın alınabilecek uygun fiyatlı yağsız fritözlerden biri olan cihaz ekstra çıtırlık teknolojisi kullanılıyor.

Tefal EY5018 modelinde yer alan bu özellik çok az yağ ekleyerek veya hiç yağ eklemeden sağlıklı yiyecekler hazırlamaya olanak sağlıyor. Kullanıcılar döküm alüminyum ızgara ile lezzetli yumuşak, sulu etler veya sebzeler hazırlayabiliyor. Fritöz 80 dereceden 200 dereceye varan yüksek hassasiyetli sıcaklık kontrolü sağlıyor. 60 dakikalık zamanlayıcı ve otomatik uyarı özelliği de fritözde yer alıyor. 4.2 litre hacim sunan fritöz 6 kişiye kadar yemek hazırlanmasına imkan tanıyor. Çıkarılabilir haznesi sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan fritöz 1.500 watt’lık bir güç sunuyor. Cihazda bununla birlikte 8 adet otomatik pişirme programı yer alıyor. Easy Fry 2’si 1 arada, klasik bir fırından daha az enerji tüketerek, yaklaşık yüzde 49 oranında daha hızlı pişirme sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tefal EY5018 airfryer’ın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Programlar arasında patates kızartması, nugget, kızarmış tavuk, pizza, et, balık, sebzeler ve tatlı bulunuyor. Resmi satış fiyatı 6.609 TL‘ye fritöz yapılan bir indirimle şu anda 2.199 TL‘ye satılıyor.  Fritözü satın alanlara özel şefler tarafından hazırlanmış 30 lezzetli tarif de kullanıcılara sunuluyor. Yeni kampanya fiyatlarını da aktarmaya devam edeceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş