Uzaydan ilham alan sanat eseri: Rolls-Royce Phantom Tempus Collection

24 Şubat 2021 19:30

Rolls-Royce özel üretim otomobillerine bir yenisini daha ekledi. Dünya genelinde sadece 20 adet üretileceği açıklanan Rolls-Royce Phantom Tempus Collection, uzayın karanlığını ve gizemini çağrıştıran bir renkle geliyor.

Kairos Blue olarak adlandırılan gövde rengi seçeneğiyle otomobil ayrı bir havaya bürüyor. Mücevheri andıran pullarla parıldayan otomobil adeta gökyüzünü temsil ediyor. Rolls-Royce modellerindeki ikonik Spirit of Ecstasy başlık süsü değerli bir tarihle özel olarak kazınabiliyor. Uzay ortamındaki pulsarlardan ilham alan otomobil iç mekan tasarımıyla fark yaratıyor. Göz kamaştırıcı ışıklandırma dizilimine sahip olan otomobilde piyasada satın alabileceğiniz en özel Rolls-Royce otomobillerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Rolls-Royce Phantom Tempus, opsiyonel olarak Pulsar tavan döşemesiyle ve her bir kapının iç kısmında ışıklandırma sistemiyle geliyor. Her araca, elle boyanmış pulsar sanat eserleri bulunan bir Tempus Şampanya Sandığı eşlik ediyor. İç kısımda el yapımı dört şampanya bardağı, sedefli bir havyar kaşığı ve termal şişeler yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Rolls-Royce Phantom Tempus güçlü performansıyla da dikkat çekiyor

Otomobil 6,75 litre hacimli çift turboşarj V12 motoruyla 563 beygir güç üretiyor. Otomobil saatte 100 kilometre hıza 5,3 saniyede ulaşıyor. Bu özel modelin satış fiyatı henüz açılanmasa da dudak uçuklatacak bir fiyattan satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir

OPPO’dan ilginç akıllı telefon konsepti

Paylaş