Volta VSM elektrikli bisiklet için yeni A101 kampanyası [9 Kasım 2023]

04 Kasım 2023 19:00

A101, Volta VSM elektrikli bisiklet modelini yeniden satışa sunuyor. Bütçe dostu fiyatıyla öne çıkan bisiklet önümüzdeki hafta A101’de piyasaya çıkacak. Şehir içi kullanımına hitap eden bisiklet tam dolu pille 40 kilometrelik bir menzile imkan tanıyor.

Piyasada satılan elektrikli bisikletlerde olduğu gibi bu bisikletin menzil değeri de kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Bisikletteki menzil değeri yol, hava ve sürücü koşullarına göre değişiklik gösteriyor. Araç saatte maksimum 25 kilometre hıza ulaşıyor. 220 wattlık motor gücüne sahip olan bisiklet pil dahil 52 kilogram ağırlığında. Kapaklı bir ön sepete sahip olan bisiklete bu sayede çantalar veya alışveriş poşetleri de konulabiliyor. Bisiklette bununla birlikte 3 kademeli LED akü seviye göstergesi yer alıyor. Gündüz seyir farı, LED ön far ve LED arka lamba gibi ışık sistemlerini de bünyesinde barındıran Volta VSM elektrikli bisiklette geniş ve konforlu bir sele bulunuyor. Bisiklet gaz kolu ve pedal desteğiyle kullanılabiliyor. Bisiklet alüminyum alaşım jantla geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volta VSM elektrikli bisiklet şarj konusunda kullanıcılara kolaylık sağlıyor

Kilitli ve taşınabilir batarya ile evde kolay şarj imkanı da sunan bisiklette metal ön ve arka çamurluklar kullanılıyor. Resmi fiyatı 13.990 TL olan modelin indirimli fiyatı ise 12.990 TL. 9 Kasım‘da A101’de satışa sunulacak bisiklet A101’in hem mağazalarında hem de online sayfası üzerinden temin edilebilecek.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş