WhatsApp alternatifi Microsoft uygulaması Kaizala [Video]

08 Kasım 2018 19:30

Microsoft, WhatsApp benzeri ancak iş çözümleri de sunan mesajlaşma uygulaması Kaizala‘yı iOS ve Android kullanıcılarının beğenisine sundu.

WhatsApp alternatiflerinden biri de Microsoft cephesinden geliyor. Kaizala uygulamasını Türkiye de dahil tüm dünyada indirmeye sunan Microsoft, sadece günlük hayatta değil, iş ortamındaki iletişimi de bu uygulama üzerinden yönetmeyi mümkün kılıyor. Uygulamanın açıklamasında özellikleri şu şekilde belirtilmiş: “Kaizala; merkez ofisten gelen duyuruları almayı, anketler veya araştırmalar yoluyla geri bildirim göndermeyi veya başkalarıyla bire bir veya gruplar halinde sohbet etmeyi kolaylaştırıyor.” Yani bu uygulamayla beraber iş ve sosyal hayatınızı aynı anda yürütmek mümkün oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Uygulama Türkçe dil desteği sunuyor

WhatsApp alternatifi uygulama bir süredir Hindistan’da kullanılıyordu. Ancak şimdi global çıkışını gerçekleştiriyor. Uygulamanın ücretli ve ücretsiz sürümü bulunuyor. Ücretsiz sürümü tıpkı WhatsApp’ta olduğu gibi arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bir platform sağlıyor. Ses kaydı, dosya gönderimi gibi özellikler sunan mesajlaşma uygulamasında kendinize ait bir kanalınız da bulunuyor. Burayı bir not defteri gibi kullanmak mümkün. “Kaiza Eylemleri” başlığı altında ise Hızlı Anket, Fatura Gönderimi, Duyuru gibi iş hayatında kullanabileceğiniz etkili özellikler bulunuyor.

Çalışma Grupları ve Genel Gruplar oluşturabileceğiniz bu uygulamanın premium özellikleri Office 365 hesabına sahip kullanıcılar için ücretsiz. Tek yapmanız gereken Office 365 hesabını uygulamaya bağlamak. Ancak hesabı olmayan kullanıcıların bu ek özellikler için ayda 1,5 dolar ödemesi gerekiyor. Uygulamayı haberin devamında yer alan uygulama kutucuğundan indirebilirsiniz.

Paylaş