WhatsApp tarafından test edilen yeni sesli mesaj özelliği

22 Mart 2021 14:30

WhatsApp, gizlilik endişeleri ile gündeme gelirken yeni geliştirmeler de sürüyor. Bu sefer yeni bir sesli mesaj özelliği geliyor.

WhatsApp için en son masaüstünde bir yenilik gelmişti. Biliyorsunuz platformun Windows ve Mac uygulamalarında artık “gizli ve güvenli” bir şekilde bire bir sesli ve görüntülü arama yapabiliyor. En son atıldıktan 24 saat sonra otomatik olarak silinen mesaj altyapısı üzerinde çalıştığı ortaya çıkan şirket, aynı zamanda sesli mesajların çalma hızını değiştirme sistemi de geliştiriyor. Hatta bunun için aşağıdaki arayüzleri hazırladığı ortaya çıkan firma, bu sayede kişilerin gelen sesli mesajları çok daha hızlı şekilde dinleyebilmelerine imkan tanıyacak. Birçok kişiyi memnun edecek bu özellik, uzun zamandır bekleniyordu. Hız değişimi bazı rakiplerde uzun zamandır sunuluyor ve birçok kişi için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Yeni özellik hem Android hem de iOS için gelecek ancak henüz tarih belli olmuş değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

WhatsApp için yeni dönem halen gündemde yer alıyor

WhatsApp kişilerin karşısına geçtiğimiz ay yeni bir gizlilik politikası çıkardı. Bu herkes için zorunlu olan ve kabul etmeden WhatsApp‘ın kullanılamayacağı yeni dönemde Facebook ile hiç olmadığı kadar yüksek oranda WhatsApp verisi paylaşılacaktı. Normalde bu zorunlu yeni dönem için 8 Şubat 2021 tarihi verilmişti. Ancak dünya genelinde artan tepkiler yüzünden firma bu süreyi ertelemek zorunda kaldı. Yeni tarih Facebook tarafından 15 Mayıs olarak açıklandı

İlginizi Çekebilir

OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş