Xiaomi de açık yapılı bir kablosuz kulaklık tanıtacak

08 Nisan 2024 09:12

Redmi Turbo 3 ve Redmi Pad Pro modelleriyle beraber Xiaomi de açık yapılı bir kablosuz kulaklık tanıtacak.

Redmi Turbo 3 ve Redmi Pad Pro modelleriyle beraber 10 Nisan tarihinde tanıtılacak açık yapılı Xiaomi kablosuz kulaklık modeli, pazarda çok sayıda rakibin karşısına çıkacak. Tasarımını yukarıda görebileceğiniz ürün, iki farklı renkte geliyor ve kulağın içine girmeden ses sağlayabiliyor. Bu sayede takıldığı zaman çevrenin duyulmasına imkan tanıyan model, yapısı gereği kulaktan kolay kolay düşecek gibi görünmüyor, bu açıdan spor için oldukça ideal görünüyor. Açık yapılı kulaklıklar özellikle dışarıda koşanlar ya da yürüyüş yapanlara tavsiye ediliyor, bu sayede çevredeki tehlikelerden ya da trafikten anlık olarak haberdar olunabiliyor. Henüz detayları verilmeyen ürün, yüksek ihtimalle ileride Türkiye’de de satılacaktır. Xiaomi’nin uzun süredir Türkiye’de de yer alan fiyat-performans odaklı alt markası Redmi, geçtiğimiz hafta “K” ve “Note” serilerinin arasına “Turbo” serisini ekleyeceğini duyurdu. Yapılan resmi açıklamaya göre Redmi Turbo serisindeki telefonlar direkt olarak yüksek performansa odaklanacak. Turbo telefonların orta seviye akıllı telefon pazarını değiştireceğini belirten Redmi başkanı Thomas Wang, bu seriden gelecek ilk telefonun Turbo 3 olacağını da açıklamıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dün o ilk model Redmi Turbo 3 için yukarıda görebileceğiniz tasarım ortaya çıkmıştı. Bu cihaz hakkında halen çok fazla detay yok ancak model gücünü kesin olarak yeni tanıtılan Snapdragon 8s Gen 3 işlemciden alıyor. K” serisiyle direkt olarak amiral gemilerini hedef almaya devam edecek denilen Redmi, “Note” serisiyle daha çok kamera tarafına odaklanacak, “Turbo” serisindeki telefonlarla ise yüksek oyun performanslarıyla öne çıkacak gibi görünüyor.

Bu arada firmadan tasarımını yine yukarıda görebileceğiniz Redmi Pad Pro tablet modeli de geliyor. Turbo 3 ile beraber tanıtılacak ürün, klavye ile kaleme sahip bir Android tablet ve arkasında büyük bir çiftli kamera modülü yer alıyor. Bu modelde Xiaomi’nin 12,1-inç IPS LCD ekrana ve 10.000 mAh bataryaya yer verdiği belirtiliyor.

Xiaomi haberleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu

Paylaş