Xiaomi Mi Smart Scale 2 akıllı tartı için yeni indirim fırsatı [Nisan 2024]

02 Nisan 2024 22:00

Xiaomi Mi Smart Scale 2 akıllı tartı için yeni bir indirim fırsatı var. Mi Smart Scale 2, en az 50 grama kadar küçük değişiklikleri doğru şekilde algılayabilen, yüksek hassasiyetli bir manganezli çelik sensör kullanıyor.

Mi Smart Scale 2, vücut ağırlığı haricinde kemik kütlesi, vücut suyu, kas kütlesi, temel metabolizma, yağ oranı ve viseral yağ seviyesi gibi vücut verilerini de ölçebiliyor. Bluetooth desteğine sahip olan cihaz kullanıcıların verilerini uygulamaya kablosuz olarak aktarıyor. Kullanıcılar bu sayede değişimlerini kolayca görüntüleyebiliyor. 16 kullanıcıya kadar profil takibi yapabilen cihaz her aile üyesini otomatik olarak tanıyor. iOS ve Android’li cihazlar için geliştirilen Mi Fit uygulamasıyla uyumlu şekilde çalışan akıllı tartıda entegre LED ekran da bulunuyor. Sıcak beyaz temperli camı ve çok katmanlı gözenekli baskısı, dayanıklılık ve şıklık sunmak için 20 adımlı bir süreç ile dikkatli şekilde üretilmiş durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Smart Scale 2 tartının indirimli fiyatı ne kadar?

Bu sayede kullanıcılar vücut ağırlıklarını bu ekran üzerinden kolayca görebiliyor. Tartıda vücut dengesi özelliği de mevcut. Kullanıcılar tek ayak üzerinde durup gözlerini kapattıktan sonra dengesini test edebiliyor. Resmi fiyatı 559 TL olan akıllı tartının indirimli fiyatı ise 460 TL. Yeni indirim haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş