Yetişkinlere özel süper kahraman dizisi The Boys için 4. sezon fragmanı geldi

04 Mayıs 2024 09:48

Amazon, çocukları kitlesi dışına iten ve bu açıdan çok sevilen süper kahraman dizisi The Boys için 4. sezon fragmanını yayınladı.

Alışveriş devi Amazon‘un Türkiye’de aylık 39 TL’ye elde edilebilen Prime Video servisinin en sevilen dizileri arasında kesinlikle The Boys yer alıyor. Popüler süper kahraman dizisinin yeni sezonu da merakla bekleniyor ve yukarıdaki resmi 4. sezon fragmanı heyecanı daha da artırıyor. “Dördüncü sezonda, dünya uçurumun kıyısında. Victoria Neuman, gücünü pekiştiren Homelander’ın eli altında Başkanlık koltuğuna daha da yaklaşıyor. Becca’nın oğlunu ve The Boys’un liderliğini kaybeden Butcher’ın, sadece birkaç aylık ömrü kaldı. Geri kalan ekip ise onun yalanlarından bıkmış durumda. Bahisler hiç olmadığı kadar yüksekken, dünyayı kurtarmak ve birlikte çalışmak için çok geç olmadan bir yol bulmak zorundalar.” açıklamasına sahip olan fragman, yine bol aksiyonlu bir sezonun bizi beklediğini net olarak ortaya koyuyor. Özellikle çocuklara / gençlere odaklanan Marvel ve DC’nin süper kahramanlarından sıkılanları fazlasıyla memnun eden The Boys’un 4. sezonu 13 Haziran tarihinde Prime Video üzerinde izlenebilir olacak. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Amazon tarafından dizinin ilk sezonu için yapılan resmî açıklama şöyle: “THE BOYS ünlüler kadar popüler, politikacılar kadar etkili ve Tanrılar kadar saygı gören süper kahramanlar süper güçlerini kötüye kullandığında ne olduğunu alaya alıyor. Boys, haşmetli Vought’un desteğiyle “Yediler” hakkındaki gerçeği açığa çıkarmak üzere bir kahramanlık macerasına atılırken süper güçlülere güçsüzlerin kapışmasını izliyoruz.”

Amazon tarafından dizinin ikinci sezonu için yapılan resmî açıklama şöyle: THE BOYS’un daha gergin, daha gözü dönmüş ikinci sezonunda Butcher, Hughie ve ekibin kalanı, ilk sezondaki kayıplarının yaralarını sarar. Kanundan kaçan ekip, süper kahramanlarla savaşmakta zorlanır. Kahramanları yöneten Vought, süper kötüler tehdidinin yarattığı panikten nemalanırken Stormfront isimli yeni bir kahraman şirketi karıştırır ve zaten dengesiz olan Homelander’a meydan okur.”

Amazon tarafından dizinin üçüncü sezonu için yapılan resmî açıklama şöyle: “Bir yıldır ortalık sakindir. Homelander durulmuştur. Butcher hükûmet için, hem de Hughie’nin emrinde çalışmaktadır. Ama ikisi de ortalığı kan gölüne çevirmek için fırsat kollamaktadır. Boys gizemli bir anti süper kahraman silahının varlığını öğrenince Seven’a saldırarak bir savaş başlatırlar ve ilk süper kahraman Soldier Boy’un efsanesinin peşine düşerler.”

Amazon tarafından dizinin dördüncü sezonu için yapılan resmî açıklama ise şöyle: “Dünya uçurumun kenarındadır. Victoria Neuman, Oval Ofis’e hiç olmadığı kadar yakın ve Yurtsever’in kaslı parmağının altındadır. Birkaç aylık ömrü kalan Butcher, Becca’nın oğlunu kaybeder ve The Boys ekibi, Butcher’ın yalanlarına doyar. Her şeylerini ortaya koyarak, çok geç olmadan dünyayı kurtarmak için birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalılardır.”

The Boys 4. Sezon yanında bu da ilginizi çekebilir: Acer imzalı elektrikli bisiklet modeli

Paylaş