Yüksek hız sunan bütçe dostu yönlendirici: Mercusys MR50G

05 Temmuz 2022 10:00

Mercusys çift bantlı gigabit router MR50G’yi Türkiye’de satışa sundu. Mercusys MR50G hem kablolu hem kablosuz bağlantıda yüksek hızlara ulaşabiliyor. Altı adet yüksek kazançlı antenin yer aldığı cihaz geniş Wi-Fi kapsama alanı sağlıyor.

Erişim noktasına sahip olan Mercusys’in yeni cihazında 80211.ac, 3×3 MU-MIMO, akıllı bağlantı, Beamforming ve IPv6 gibi özellikler yer alıyor. Kablosuz bağlantıda her iki bantta toplamda 1.900 Mbps’ye varan hızlara ulaşabilen cihaz, aynı zamanda biri WAN olmak üzere 3 adet Gigabit Ethernet girişine sahip. Böylece kablolu bağlantıda da yüksek hızlara ulaşabiliyor. Kabloyla ağa bağlanan akıllı TV, PC, oyun konsolu gibi cihazlar Gigabit hızda ağa dahil olabiliyor. Mercusys MR50G’in üzerinde her biri 5 dBi güce sahip altı adet yüksek kazançlı anten mevcut. Bu sayede Wi-Fi sinyalleri evin her yerine güçlü bir şekilde ulaşabiliyor. Bu güçlü antenler ve beamforming (hüzmeleme) teknolojisi sayesinde Wi-Fi sinyalleri ağa bağlı cihazlara odaklanıyor ve tüm cihazlar hızlı bir bağlantıyla ağa dahil oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mercusys MR50G modelinin Türkiye fiyatı ne kadar?

Akıllı Bağlantı özelliğine sahip olan MR50G, iki bandı tek bir ağ adında (SSID) birleştiriyor ve ağa bağlanan cihazların en güçlü sinyal ve yüksek hızlı bandı akıllı bir şekilde seçmesini sağlıyor. Ebeveyn deneyimi özelliğiyle gelen cihazın Türkiye’deki fiyatı ise 54 dolar.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş