Yüzüklerin Efendisi dizisi için Orlando Bloom’dan Legolas itirafı

29 Temmuz 2019 13:00

Amazon, 1 milyar dolarlık Yüzüklerin Efendisi dizisi için çalışmalarına devam ederken Orlando Bloom, Legolas itirafıyla gündeme geliyor.

Amazon Prime Video servisinin en iddialı dizisi olan Yüzüklerin Efendisi, kapalı kapılar ardındaki çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtım videosu ile dizinin yaratıcı ekibini izleyicilerle buluşturan Amazon’sa ne kadar iddialı olduğunu sadece diziye ayırdığı bütçeyle değil; çalıştığı isimlerle de gösteriyor. Yazar ekibinde Breaking Bad, Game of Thrones, Westworld, The Sopranos gibi yapımlarda çalışmış sayısız isim yer alırken dizi yaratıcılığını ise J.D. Payne ve Patrick McKay üstleniyor. İkinci Çağ’a odaklanacak olan dizi bize Tolkien evreninin “keşfedilmemiş kısımlarını” göstermeyi amaçlıyor. Peki bu keşfedilmemiş kısımlarda maceraya dahil olurken tanıdık isimleri görmek mümkün olacak mı? Mesela Orlando Bloom, Legolas olarak karşımıza çıkabilir mi? Bloom’a yönlendirilen bu soruya ünlü aktörün cevabı hayli net.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Yüzüklerin Efendisi dizisinde Legolas olmak için fazla yaşlıyım”

Amazon Prime Video çatısı altında Carnival Row isimli yeni bir dizide yer alan Bloom’a dizi için düzenlenen panelde yeni Yüzüklerin Efendisi dizisinde Legolas olarak görünüp görünmeyeceği sorulduğunda aktörün cevabı şu oluyor: “Bundan yaklaşık 20 yıl önce Peter Jackson’la film setinde konuşurken onun ‘Yüzüklerin Efendisi’ni yeniden çekmek istediklerini düşünsenize.’ dediğini hatırlıyorum. Harika bir çekimin tam ortasındaydık ve ben ‘Hayır. Bu asla olmayacak.’ demiştim. Ve şimdi Amazon için yeni bir dizi çekiyorum, onlar da Yüzüklerin Efendisi’ni yeniden yapıyor. Harika. Yani konuya nasıl bir yaklaşımları olduğunu bilmiyorum. Bu konuyla ilgili herhangi bir görüşme de yapmadım. Ancak bu evrenle ilgili yapabileceğim her şeyi yaptığıma inanıyorum. The Hobbit için geri dönmek çok güzeldi. Ben de hiç yaşlanmadığımı düşünmek isterdim ancak bu dünyada nerede yer alabilirim bilmiyorum. Legolas olarak yer alıp almayacağımı soruyorsanız muhtemelen onun için 19 yaşında birilerini bulmuşlardır.

Amazon’un diziye ilişkin detayları önümüzdeki dönemlerde vermesi bekleniyor. Ancak üçlemenin çok içinde olmayacağımızı belirtelim. Haberin başında da yazdığımız gibi hikaye İkinci Çağ’a odaklanacak. Bu da Legolas’tan ziyade onun babasını görebileceğimiz anlamına geliyor. Küçük sürprizler beklemek daha doğru olur diye düşünüyoruz.

İlginizi çekebilir

Yüzüklerin Efendisi dizisi için iddialı tanıtım

Paylaş