reklamı kapat

POPÜLER

2015 model Moto X’in teknik özellikleri ortaya çıktı

Lenovo çatısı altında yoluna devam eden Motorola, yeni modellerle varlığını sürdürmekte kararlı. İkiye ayrılan şirketin Lenovo tarafından satın alınan Motorola Mobility kanadı, yeni Moto X’i görücüye çıkarmaya gün sayıyor. Ve şirketin amiral gemisi modeline ait ilk sızıntılar da gelmiş durumda.

Gelen ilk bilgilere bakılırsa 2015 model Moto X, QHD çözünürlüklü 5,2 inç boyunda AMOLED ekrana sahip olacak. Moto X, tıpkı henüz piyasaya sürülen LG G4 gibi, bünyesinde Snapdragon 808 çipsetini barındıracak. 4 GB RAM’li Moto X, gücünü ise 3280 mAh kapasiteli pilinden alacak.

Telefonun kamera özellikleri de epey iddialı. İddialara göre 16 megapiksellik arka kamera, görüntü sabitleme Clear Pixel teknolojileriyle donatılmış. 4K video kaydına da izin veren Moto X’in kamerası, 120 fps’de 1080p çözünürlüğünde video kaydedebilecek. 16 megapiksellik arka kamerayı 5 megapiksellik ön kamera destekleyecek.

Tüm bunlar birer iddiadan ibaret olsa da yeni nesil Moto X, bu özelliklerle takipçilerini şimdiden heyecanlandıracak gibi görünüyor. Yılın üçüncü çeyreğinde duyurulması beklenen telefon hakkında, önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgiler görmeyi umuyoruz.

*Haberde kullanılan görsel 2014 model Moto X’e aittir.

İLGİLİ HABERLER