reklamı kapat

POPÜLER

2018 SEAT Leon ve Ateca’ya dijital gösterge panel desteği

2018 model yılıysa satın alınacak SEAT Leon ve Ateca’nın en üst donanım paketlerine eklenebilecek olan dijital gösterge paneli, kullanıcı deneyimini bir üst noktaya çıkartma konusunda iddialı.

Önümüzdeki yıl yepyeni bir jenerasyonla karşımıza çıkmasını beklediğimiz SEAT Leon, beraberinde pek çok yeniliği getirecek. Volkswagen grubunda ilk kez kullanılacak multimedya sistemi, hibrit versiyon ve bunun gibi pek çok önemli koz, 2019 model yılıyla birlikte Leon’ûn elini güçlendirecek kozlardan birisi olacak. Ar-Ge departmanın üzerinde çalışmaya başladığı bu gelişmelerin altyapısı ise 2018 model yılıyla opsiyon üzerinden araca dahil edilmeye başlanıyor. Bundan hareketle yola çıkan SEAT, Volkswagen ve Audi‘de gördüğümüz dijital sürücü ekranın benzerini Leon, Leon ST ve Ateca‘da kullanıcıların tercihine olacak şekilde ek ücret karşılığında sunmaya başlıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SEAT’ın SUV sınıfındaki ilk temsilcisi olan Ateca’nın 2018 modellerinde opsiyonel olarak sunulan sürücü odaklı dijital gösterge paneli, zengin grafiklerle desteklenen 10.2 inçlik bir TFT LCD ekran ile alınabiliyor. Opsiyonel olarak sunulan bu özellik, ön kadranı tamamen dijital hale getiriyor. Buna ek olarak; sürücü destek sistemleri, multimedya ve telefon bilgileri ve sürüş bilgileri gibi detaylar da kullanıcıların doğrudan erişebileceği seçenekler arasında. Sunulduğu aracın görselini içeren karşılama animasyonunun da es geçilmediği erkan özel aydınlatma sistemiyle, sürücünün dikkatini dağıtmadan işlevini yerine getirecek.

İlginizi çekebilir

SEAT Leon tanıtım filmi