reklamı kapat

POPÜLER

Renault

2020 Renault Symbol donanım özellikleri ve fiyatı

 - Güncelleme: 19 Haziran 2020 16:18

Düşük fiyatı ve bakım maliyetleri ile dikkat çeken 2020 Renault Symbol cephesine ait en güncel donanım özelliklerini ve fiyat bilgisini sizler için derledik.

Yeni Symbol, Renault’nun yeni tasarım kimliğinden örnekler taşıyor. Markanın her yeni modelinde olduğu gibi öndeki logo artık daha büyük ve göz alıcı. Siyah renkli ve krom ızgara şeridinin tam ortasında daha fark edilir şekilde konumlandırılan logoya artık gözümüz alıştı. Yeni Symbol’ün iç ambiyansı da modern ve yüksek kaliteli malzeme ile yeni dış tasarımına eşlik ediyor. Yeni Symbol, 5 yetişkin yolcuya büyük bir konfor sağlayacak şekilde tasarlandı. Arka koltuklarda daha geniş bir hacim sunuluyor. Modelde, Renault’nun uluslararası pazardaki müşterilerinin taleplerine bağlı olarak daha yüksek bir ekipman seviyesi ile sunuluyor. Konfor seviyesi ise Cruise Control, elektronik klima ve geniş bir dokunmatik ekrandan, USB ve bluetooth bağlantısından oluşan Renault R-NAV navigasyon sistemi gibi bir dizi teknolojik yeniliklele zenginleştirildi. Tüm versiyonlarda standart olarak bulunan ABS, AFU, ESP, ASR, hava yastıkları, ISOFIX çocuk koltuğu bağlama sistemi, emniyet kemeri ikazı gibi donanımlar ile hem aktif hem pasif güvenlik unsurlarıyla herkes için etkin bir koruma sağlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
2020 Renault Symbol
Renault

2020 Renault Symbol motor seçenekleri

2020 Renault Symbol’de markanın kendini kanıtlamış motor teknolojisinin en son örneklerini bulmak mümkün. Benzinli motor seçenekleri olarak Yeni 0,9 lt Turbo 90 bg versiyonunu görüyoruz .Dizel olarak ise, Renault’nun yıllardır hem sağlamlığı hem de ekonomikliği ile kendini defalarca kanıtlamış 1.5 dCi ise 95 bg versiyonuyla piyasaya sunuluyor. Bu motorlar, Euro 5 çevre standartlarına uyum gösteriyorlar.  Yeni nesil motor seçenekleri ile hem yüksek performanslı, hem de her zamankinden daha düşük tüketimli ve çevreye saygılı. 1.5 dCi 95 bg motorda 100 km’de sadece 3,9 lt (km’de 103 g CO2), 0,9 Turbo benzinli motorda 100 km’de 5,3 lt tüketime sahip.

İlginizi çekebilir

2020 Renault Captur tanıtıldı! işte öne çıkan özellikler

2020 Renault Symbol Fiyat Listesi

Modelin fiyatlarını aşağıda görebilir, bütçenize ve istediğiniz donanım seviyesine göre seçim yapabilirsiniz.

Donanım ve MotorFiyat
Joy 0.9 TCe 90 bg102.400 ₺
Joy 1.5 Blue dCi 95 bg138.400 ₺