reklamı kapat

POPÜLER

2020 Dacia Sandero
Renault

2020 Dacia Sandero paylaşılan ilk detaylarıyla değişime merhaba diyor

Renault Brezilya tarafından servis edilen görüntüler 2020 Dacia Sandero için özellikle tasarım konusunda çok daha tatminkar seviyelere işaret ediyor.

Duster‘ın ardından markasının en popüler ismi olan Sandero için değişim çanları ilk kez somut şekilde kendisini gösteriyor. Farklı pazarlarda satıldığı Renault logosu üzerinden karşımıza çıkan otomobilin yerini aldığı jenerasyona oranla çok daha modern bir karaktere sahip olduğunu görüyoruz. Şimdilik sadece ön ve arka bölümlerini gösteren iki parçalık fotoğraflar üzerinden detayları paylaşılan 2020 Dacia Sandero, kokpit bölümündeki revizeleriyle de beklentileri karşılayabilir. Arka bölümde yer alan ve motor dinamikleriyle ilgili bizlere ipuçları veren “1,6” ibaresi, Nissan ortaklığının bu modele de nüfuz edeceğine işaret ediyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Dacia Sandero tasarımından ilk yansımalar

Yeni Dacia Sandero için arka tarafta yapılan revizyonlar nispeten günümüz Renault modellerinden izler taşıyor. Özellikle LED stop tasarımı ve genel çizgileri bu noktada ön plana çıkartmamız doğru olacak. Ön cepheye baktığımızda ise aklımıza doğrudan Renault Symbol geliyor. C formlu LED gündüz farlarıyla kimliğin şekillendiği modelde tampon tasarımının da biraz daha sportiflik kanadına kaydırıldığı söylenebilir. Motor konusunda seçenek ve güç revizyonu gibi ihtimallerin de masada göründüğü otomobilde Nissan’dan bildiğimiz sürekli değişken şanzıman (CVT) seçeneğini de tabloya yazabiliriz. Önümüzdeki günlerde daha net detaylarıyla karşımıza çıkacak olan yeni Sandero ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Beraberinde getirdiği yenilikleriyle 2020 Renault Captur