reklamı kapat

POPÜLER

2021 Dacia Sandero Stepway adım adım kendini gösteriyor; işte son detaylar

Renault ile ortaklaşa yoluna devam eden Romanya menşeili otomobil üreticisi, 2021 Dacia Sandero Stepway için hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. İşte son gelişmeler.

Dacia’nın uzun süredir üretilen modellerinden biri olan Sandero yüzünü oldukça eskitmişti. Renault Clio’da olduğu gibi köklü bir değişim beklenen model bir süredir casus fotoğrafları ile karşımıza çıkıyor. Renault’un daha ucuz bir alternatifi olarak görülen marka 2019 senesini tahminlerin üzerinde geçirerek yatırımcısını mutlu etmişti. Başarılını çizgisini yeni modeller ile korumak isteyen markanın son kozlarından biri ise 2021 Dacia Sandero Stepway. Stantard Sandero’nun daha kaslı ve yerden daha yüksek versiyonu olan Stepway’in yeni neslinin bu sene tanıtılmasını bekliyoruz. Anlayacağınız model artık son testlerde. Her geçen gün kamufulajını biraz daha azaltan model en son kamufulajlı olarak yakalandığında tampon detayları ve iç mekanı bu kadar net ortaya çıkmamıştı. Aynı zamanda tavan rayları da yeni eklene detaylar arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Dacia Sandero için var olan beklentiler

Kış testinde gördüğümüz Sandero, karakteristik değişimlerini ana hatlarıyla hissettiriyor. Yeni tampon yapısıyla birlikte ızgara bölümü güncel versiyona oranla daha üst bir bölgede konumlandırılan aracın arka stopları da LED teknolojisini barındıracak. Fotoğraflar arasında dikkat çeken en önemli noktala ise kokpit bölümündeki multimedya ekran oldu. Konsolun merkezinde yer alan ve yatay şekilde konumlandırılan bu ekran, günümüz modern ihtiyaçları için bir gerekliliği karşılıyor. Yeni nesil Clio’dan tanıdığımız CMF-B platformu üzerine geliştirilen Sandero’nun bu vesileyle hibrit sisteminin de başlangıç jeneratörü temeline dayanmasını bekliyoruz. 1,6 litrelik benzinli motor merkezinde seyredecek olan sistemi 140 beygirle işleyişte görebiliriz. Giriş seviyesinde ise 1.0 litrelik üç silindirin 75 ve 100 beygirlik paketlerle karşımıza çıkması muhtemel. Tabi Dacia’nın fabrikadan LPG’li olarak çıkan ECO-G serisini de görmek mümkün.  Ekim ayında kapılarını açacak Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

2020 Renalt Captur tanıtıldı! İşte bilmeniz gerekenler