reklamı kapat

POPÜLER

2021 Kia Sportage

2021 Kia Sportage için yeni fotoğraflar yayınlandı; etkileyici değişime yakından bakın [Galeri]

 - Güncelleme: 25 Temmuz 2021 21:10

Tanıtımının üzerinden geçen 1 aylık zaman dilimine rağmen 2021 Kia Sportage için nabızları yüksek tutacak detaylar gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haziran ayındanki tanıtımıyla küresel çapta ses getirmeyi başaran yeni nesil Kia Sportage için marka tarafının şimdiden memnun olduğunu söylemek mümkün. Kuzeni Tucson’u bile geride bırakacak nitelikte ilgi odağı olmayı başaran Sportage için satış macerası anavatanı olan Güney Kore merkezinde kademeli olarak başlayacak. Türkiye ve diğer bölgeler için 2022 model yılının beklendiği modelle ilgili Kia tarafı da nabzı yüksek tutmak istiyor. Resmi kaynaklar tarafından kısa süre önce paylaşılan yeni görseller, Sportage’ın geçirdiği radikal evrime detaylı bir şekilde dalmamıza olanak tanıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Kia Sportage için öne çıkan özellikler

Yeni görsellerle birlikte Sportage’ın karakteristik tüm detaylarına büyüteçle bakıyoruz. Aracın hayati karakter elemanları olan LED far grubu, yakından çok daha etkileyici olacağının mesajlarını veriyor. Kokpit tarafında da multimedya sistemi, klima paneli ve yeni vites seçicinin görünümlerine daha detaylı şekilde bakıyoruz. Alt versiyonlarda dijital multimedya ekranın yerine konumlandırılacak olan panel de ilk kez bu paylaşımla birlikte karşımıza çıkıyor. 12 inçlik ebatsal değerleri paylaşan dijital ekranların grafikleri de beklentileri artırıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pazarlara göre değişmekle birlikte 2021 Kia Sportage ailesi standartla birlikte uzun aks mesafeli olarak da satışa sunulacağını biliyoruz. Ailenin motor seçenekleri ise Hyundai cephesinden alışık olduğumuz parçalar üzerine kurulu. 1,6 litrelik turbo benzinli motor, rakamsal niteliklerinde herhangi bir değişim yapılmadan yeni Sportage’ın giriş seviyesini oluşturacak. 177 beygir güç ve 265 Nm torkla gelen bu motorun bir üst noktasında ise dizel ünite listelerdeki yerini alacak. 2.0 litre hacmindeki bu motor 185 beygirlik güç ve 415 Nm tork üretiyor. Bu motorların şanzıman ayağında ise sırasıyla 7 kademeli ve 8 kademeli otomatik şanzıman sunulacak. 4×4 seçeneği benzinli ve dizel motorlarda gelirken, mild-hybrid kombinasyonda sadece önden çekiş seçeneğinin olması bekleniyor.

İlgili video

Yeni Hyundai Tucson