reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Passat Alltrack

2021 Volkswagen Passat Alltrack fiyatında gerçek indirim rüzgarı

Aralık ayının ilk günlerinde pazara sunulan 2021 Volkswagen Passat Alltrack, yapılan fiyat güncellemesinden önemli oranda etkileniyor.

Volkswagen’in yılın son günlerinde ürün gamına ekleyerek kullanıcıların beğenisine sunduğu Passat Alltrack, aynı zamanda ailenin en pahalı kombinasyonları arasında. SW gövde tipinin cross dinamiklerle harmanlandığı modelde standart olara 4×4 desteğinin sunuluyor olması kullanışlılığı da beraberinde getiriyor. Aralık ayının ilk yarısı içerisinde 1 milyon 454 bin 600 TL’lik liste fiyatıyla satışa sunulan modelin, tam bir kaos ortamında beğeniye sunulduğunu önceki süreçte de belirtmiştik. Pazarda döviz odaklı yaşanan bilinmezliğin ışığında olan model, yansıtılan son güncelleme sonrasında ilk geliş fiyatından daha aşağıda konumlanıyor. Güncel listeye baktığımızda Passat Alltrack için 1.353.000 TL’lik etiket fiyatı karşımıza çıkıyor. Bu da giriş dönemine göre 100 bin TL’nin üzerinde bir gerileme anlamına geliyor.

2021 Volkswagen Passat Alltrack için öne çıkan detaylar

Passat Alltrack’ın standart özellikleri arasında arazi sürüşü için uyarlanmış gövde altı korumalı tamponlar, ayrıca gövde altı korumasına sahip eşik uzantıları ve sağlam çamurluk uzantıları ile paslanmaz çelik görünümlü ön arka marşpiyel bulunuyor. Özel bir off-road modu, daha fazla yerden yükseklik sağlayan modifiye edilmiş donanımı ve sürekli 4MOTION dört tekerlekten çekiş teknolojisi sayesinde, Passat Alltrack, arazide sürüş yaparken bile yüksek konfor vadediyor. Ailede sunulan adaptif şasi kontrolü (ACC) de sürüş deneyimini bir üst noktaya taşıyan parçalar arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın kaputunun altında ise standart olarak 2.0 litrelik dizel motor seçeneği var. 200 PS güç ve 400 Nm tork üreten bu motorla birlikte 0’dan 100’e hızlanmasını 7,3 saniyede tamamlayabilen Passat Alltrack’in erişebileceği maksimum sürat ise 228 km/s olarak teknik tabloya yansıyor. Bu güçlü motor sayesinde 2,2 tonluk çekme kapasitesi vadeden model, karavan seyahatlerinde de kullanıcıların beklediği desteği sunmaya hazır. Aracın 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketiminin de fabrika verisi olarak 5 litre verildiğini belirtelim