reklamı kapat

POPÜLER

2022 Volkswagen Passat Alltrack
Volkswagen Passat fiyat listesi

2021 Volkswagen Passat Alltrack Türkiye’de satışa çıkıyor

 - Güncelleme: 13 Eylül 2021 15:37

Ürün gamında yeni bir kitleye erişme potansiyelini getiren 2021 Volkswagen Passat Alltrack, hafif arazi yeteneklerini ve karakterini taşıyor.

Türkiye’de 2005 yılından bu yana segmentinin lideri olan Volkswagen Passat, Autoshow 2021’de Volkswagen’in podyuma çıkarttığı önemli isimlerden birisi olacak. D segmentinde yer almasına rağmen kendinden daha erişilebilir modelleri geride bırakmayı başaran ikonik aileye eylül ayıyla birlikte çok ciddi bir versiyon giriş yapıyor. Ailenin yeni üyesi ve önümüzdeki günlerde Türkiye yollarına çıkacak olan 2021 Volkswagen Passat Alltrack de ilk kez fuar kapsamında tanıtılıyor. Off-road yollarda, dağ/arazi koşullarında veya römorklu kullanımlarda da Passat’ın bilinen sürüş kalitesini barındıran model, sedan ve SUV modelleri arasında son derece başarılı bir geçiş niteliği taşıyor. Passat Alltrack, 2.0 TDI 200 7 ileri DSG motor seçeneği ile 2021 son çeyreğinde satışa sunulacak.

Volkswagen Passat fiyat listesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla 2021 Volkswagen Passat Alltrack

4MOTION 4×4 çekiş teknolojisine sahip olan versiyon şehir ve arazi sürüş deneyimini kombin eden yeni bir stationwagon versiyonu olarak sunuluyor. Alltrack, Passat’ı sadece asfalt yollarda sürmekle kalmayan, ona bir römork bağlamak isteyen veya kayak tatilinde mükemmel yol tutuşuna değer veren özel sürücüler için geliştirilmiş durumda. Passat Alltrack’ın standart özellikleri arasında arazi sürüşü için uyarlanmış gövde altı korumalı tamponlar, ayrıca gövde altı korumasına sahip eşik uzantıları ve sağlam çamurluk uzantıları ile paslanmaz çelik görünümlü ön arka marşpiyel bulunuyor. Özel bir off-road modu, daha fazla yerden yükseklik sağlayan modifiye edilmiş donanımı ve sürekli 4MOTION dört tekerlekten çekiş teknolojisi sayesinde, Passat Alltrack, arazide sürüş yaparken bile yüksek konfor vadediyor. Modelle ilgili fiyat ve detaylı donanım nitelikleri kısa süre içerisinde paylaşılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER