reklamı kapat

POPÜLER

2022 App Store Ödülleri LOG Tasarım

2022 App Store Ödülleri için kazananlar duyuruldu

 - Güncelleme: 29 Kasım 2022 17:42

2022 App Store Ödülleri için kazananlar duyuruldu. İşte ödül alan geride bırakmaya hazırlandığımız yılın en iyi oyun ve uygulamaları.

Teknoloji devi Apple, her sene geride kalan yılın en çok öne çıkan uygulama ve oyunlarını seçtiği “App Store Ödülleri” kapsamında 2022’nin uygulaması olarak BeReal’ı seçti. Son dönemde popülerliği gerçekten oldukça artan BeReal, kişilerin arkadaşları ile aynı anda fotoğraf paylaşmasını odak noktaya alıyor. Kişilere bir bildirim atan ve 2 dakika içerisinde fotoğraf çekmesini isteyen uygulama, bunları aynı anda göstererek ilginç bir görsel sosyal ağ kuruyor. Firma uygulamasının temelini şöyle aktarıyor: “BeReal her gün farklı bir saatte herkesin 2 dakika içerisinde fotoğraf çekip paylaşmasını bildirilir.”

2022’de elbette sadece BeReal öne çıkmadı. 2022 App Store Ödülleri için paylaşılan tam liste şöyle oldu:

-Yılın iPhone Uygulaması: BeReal
-Yılın iPad Uygulaması: GoodNotes 5
-Yılın Mac Uygulaması: MacFamilyTree 10
-Yılın Apple TV Uygulaması: ViX
-Yılın Apple Watch Uygulaması: Gentler Streak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

App Store üzerinden çok büyük bir gelir elde eden teknoloji devi Apple, elbette oyunları da unutmuyor. Oyun tarafında yılın en iyileri şunlar:

-Yılın iPhone Oyunu: Apex Legends Mobile
-Yılın iPad Oyunu: Moncage
-Yılın Mac Oyunu: Inscryption
-Yılın Apple TV Oyunu: El Hijo
-Yılın Apple Arcade Oyunu: Wylde Flowers
-Yılın Çin Oyunu: League of Legends Esports Manager

App Store editörleri ayrıca hayatlar üzerinde kalıcı bir etki yarattıkları ve kültür üzerine etki ettikleri için aşağıdaki beş uygulamayı, “Kültürel Etki” ödülünü kazananlar olarak seçti:

-Inua – A Story in Ice and Time
-Waterllama
-Locket Widget
-Dot’s Home
-How We Feel

2022 App Store Ödülleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Katlanabilir yapıda hazırlanan inanılmaz televizyon: C Seed N1