reklamı kapat

POPÜLER

2022 Citroen C5 Aircross
Citroen C5 Aircross fiyat listesi
Citroen kampanya
2022 Citroen C5 Aircross

2022 Citroen C5 Aircross için Türkiye fiyatları ve versiyonlar açıklandı

 - Güncelleme: 16 Haziran 2022 17:34

Avrupa merkezli olarak yollara çıkmaya başlayan 2022 Citroen C5 Aircross için Türkiye versiyonları da artık masada.

Citroen’in başarılı SUV modeli C5 Aircross, geçtiğimiz ocak ayında gerçekleştirilen tanıtımıyla 2022 model yılına makyajla geçiş yapacağını gösterdi. Yapılan revizyonlarla tasarım olarak çok daha modern ve dikkat çekici karaktere bürünen aile kademeli olarak yollara çıkmaya başlıyor. Yurt dışında düzenlenen etkinlikle birlikte fiyatları da detaylanan 2022 Citroen C5 Aircross için Türkiye versiyonları da resmiyete kavuştu. Türkiye’ye Feel Bold, Shine ve Shine Bold olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle geleceği açıklanan makyajlı ailenin motor tarafında ise benzinli ve dizel motor seçenekleri tercih edilebilecek. Dizel tarafında 130 beygir güç sunn 1,5 litrelik üniteyi, benzin tarafında ise 180 beygir güç üreten 1,6 litrelik motor tamamlayacak. 869.900 TL’lik başlangıç fiyatıyla gelen ürün gamının en pahalı versiyonu ise 959.900 TL’lik etiket taşıyacak.

Citroen C5 Aircross fiyat listesi
Citroen kampanya
2022 Citroen C5 Aircross

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Citroen C5 Aircross ile gelen yenilikler

C5 Aircross’un yenilenen ön tamponunda kullanılan daha köşeli çizgiler sayesinde aracın sportiflik katsayısına hissedilir bir yukarıya gidiş söz konusu. Gövde panellerinin yanında ızgara ve ışıklandırmalarda da revizyonlar karşımıza çıkıyor. Arka tarafta en dikkat çekici değişim ışıklandırmalarda karşımıza çıkacak. 2022 model yılıyla birlikte listeye eklenecek olan yeni renk ve jant seçenekleri de C5 Aircross’un tasarımını bir katman yukarı taşımada önemli oyuncu konumunda.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyajla birlikte en büyük değişimlerden birisi de kokpitte bizi karşılıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde lans edilen C5 X’ten tanıdığımız yeni yaşam alanıyla birlikte C5 Aircross’un konsolunun merkezinde 10 inçlik yepyeni bir multimedya ekran konumlandırılacak. Bununla birlikte 12,3 inçlik dijital sürücü ekranını da tamamen yeni bir ünite olarak listeye ekleyebiliyoruz. Fransız üreticinin en büyük silahı olan konfor için de yenilikler dikkat çekiyor. Önceki versiyondan tamamen farklı olacak şekilde gelen koltuklar masaj fonksiyonu ve sönümleme kalitesiyle fark yaratacak gibi görünüyor.