reklamı kapat

POPÜLER

2022 Fiat Panda City

2022 Fiat Panda için Türkiye ailesine yeni versiyon eklendi; işte fiyat ve detaylar

 - Güncelleme: 08 Eylül 2022 18:30

2022 Fiat Panda ailesine dahil edilen City versiyonu, eylül ayı ile birlikte internet kanalları üzerinden satışa sunuluyor.

500 ile birlikte Fiat’ın ikon modellerinden birisi olan Panda, Türkiye’de güncellenen donanım seviyesi “City” ve hibrit motor seçeneği ile satışa sunuldu. Yıllar içerisinde tasarım olarak çok fazla değişmese de motor ve teknoloji tarafından iyileştirmelerin yapıldığı ürün gamı, özellikle hibrit ünitesiyle başarılı bir kombinasyon vadediyor. City, Urban, Cross, Cross 4×4 ve Cross Plus 4×4 donanım seviyeleri ile tercih edilebilen 2022 Fiat Panda; tüm donanım seviyelerinde 1.0 litrelik, 3 silindirli 70 HP gücündeki motoruyla geliyor. Panda’ nın 2022 model yılına ait City donanım seviyesi eylül ayında 475 bin 900 TL’lik fiyatla “Fiat Online” üzerinden rezerve edilebiliyor. Panda “City” ay sonuna dek Fiat’ın “Yarısı Şimdi, Kalanı Bir Sene Sonra” isimli avantajlı kampanyası ile satın alınabiliyor.

2022 Fiat Panda City ile gelen donanımlar

Yeni satışına başlanan City versiyonu Cross görünümünü standart teknolojik donanımlarla kombinliyor. Siyah tavan sayları ve yan süs çıtaları, gövde rengi elektriksiz dış ve dikiz aynalar, yükseklik ayarlı direksiyon ve Cross görünümünü destekleyen renkli 15 inç stil kapak jantlar dışarıda standart. City donanım seviyesinde ayrıca 5’inçlik Bluetooth’lu multimedya ses sistemi, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, manuel klima, ESP,ASR/MSR, yokuş kalkış destek sistemi, arka cam buz çözücü, 12v priz, dış sıcaklık göstergesi, Start&Stop ve uzaktan kumandalı merkezi kilit de standart olarak sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ailenin tüm versiyonlarında kullanılan 1.0 litrelik motor, 70 beygir güç ve 92 Nm tork ile daha çok düşük yakıt tüketimi odağında işleyiş sağlıyor. Yeni üç silindirli 1.0 litrelik içten yanmalı motor, kalkış ve hızlanmalar sırasında bir
kayış yardımıyla enerji sağlarken, yavaşlama ve/veya frenleme sırasında ise; aracın sahip olduğu hareket enerjisinden yararlanarak güç üretip, yeniden kullanılmak üzere 12 Volt Li-Ion bataryasında enerji depoluyor. Ortalama yüzde 19 yakıt tüketim avantajı vadeden hibrit motorlu Panda’da standart aküye ilaveten bir adet lityum iyon batarya bulunuyor.