reklamı kapat

POPÜLER

samsung

2022 model Samsung soundbar’lar duyuruldu; işte ses sistemlerine gelen yenilikler

Samsung, 2022 model görüntü sistemleri haricinde yeni soundbar modellerini de görücüye çıkardı. Samsung’un geliştirdiği Q Symphony surround ses özelliği, Samsung marka Neo QLED TV ve soundbar birlikte daha senkronize bir biçimde çalışıyor. Bu sayede soundbar ve televizyon hoparlörleri birlikte çalışarak daha güçlü bir ses deneyimi elde ediliyor. Samsung’un 2022 model ses sistemleri kullanıcılara kablolardan kurtulmayı sağlayan kablosuz Dolby Atmos bağlantı özelliğini de sunuyor.

Yeni HW-S800B Ultra Slim Soundbar ise slim soundbar teknolojisindeki standartları yeniden belirliyor. Pasif yayıcı teknolojisini derin bas hoparlörüne entegre ederek güçlü basları kompakt bir formda verebiliyor. Yeni Ultra Slim Soundbar, gerçek anlamda sesi yukarı veren kanallarıyla yalnızca 1,6 inç derinlikten son derece güçlü bir ses deneyimi sunabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung yeni televizyon modelleriyle ilgili açıklamada bulundu

Samsung Başkan Yardımcısı ve Görüntü ve Ses Sistemleri Satış ve Pazarlama Ekibi Başkanı Simon Sung, CES 2022’de tanıtılan TV ve ekranlar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, ”Ekranların yaşamlarımızdaki rolü, teknolojik gelişmeler ve hayatımıza giren yeni eğlence trendleri sebebiyle son dönemde büyük bir değişim geçirdi. Yeni ürün serimizle müşterilerimize ihtiyaçlarına göre kişiselleştirebilecekleri, kusursuz sürükleyicilikte görüntü ve ses deneyimi sağlıyoruz. İster bir sinemasever veya TV aşığı, ister oyun tutkunu ya da sanatsever olun, Samsung olarak evinizin her odasına zenginlik katabilen, sıra dışı deneyimler yaşatan, alanında öncü ürünler tasarlıyor ve sunuyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir: Karşınızda çok eğlenceli görünen kişisel ulaşım aracı