reklamı kapat

POPÜLER

Opel Grandland 2022 fiyat listesi

2022 Opel Grandland; makyajlı modelin fiyatı ikinci ayında 70 bin TL zamlandı

 - Güncelleme: 14 Temmuz 2022 22:32

Temmuz listeleriyle birlikte 1 milyon TL barajını aşan 2022 Opel Grandland, Türkiye’deki fiyat dinamikleriyle kısa sürede tanışmış oldu.

Opel’in mayıs ayının son haftası içerisinde düzenlediği özel etkinliğiyle Türkiye pazarına dahil ettiği makyajlı Grandland, iki farklı motor ve üç farklı donanım seçeneğiyle karşımıza çıkmıştı. Markanın yeni jenerasyon tasarım karakteriyle daha dikkat çekici bir karakter kazanan C SUV segmentinin temsilcisi için fiyat macerası ise kısa sürede yukarı yönde hareketlenmeye başladı. Haziran ayıyla birlikte satışları başlayan 2022 Opel Grandland için temmuz ayı listeleri önemli zamları da beraberinde getiriyor. Zam öncesi 809.900 TL olan başlangıç fiyatının bu kapsamda 854.900 TL’ye yükseldiğini görüyoruz. Ailenin en pahalı paketi ise 70 bin TL zam etkisiyle birlikte 1 milyon TL barajını geride bırakıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Opel Grandland fiyat listesi

Opel’in temmuz ayı odağında paylaştığı fiyatlar şu şekilde;

Edition – 1,2 litre benzin – 8 ileri otomatik – 854.900 TL
Elegance – 1,2 litre benzin – 8 ileri otomatik – 910.900 TL
Elegance – 1,5 litre dizel – 8 ileri otomatik – 967.900 TL
Ultimate – 1,5 litre dizel – 8 ileri otomatik – 1.049.900 TL

Zam öncesi fiyatlar
Edition – 1,2 litre benzin – 8 ileri otomatik – 809.900 TL
Elegance – 1,2 litre benzin – 8 ileri otomatik – 864.900 TL
Elegance – 1,5 litre dizel – 8 ileri otomatik – 919.900 TL
Ultimate – 1,5 litre dizel – 8 ileri otomatik – 979.900 TL

2022 Opel Grandland

Yeni Grandland hakkında öne çıkan detaylar

Makyajla birlikte Gradland’in tasarımında hissedilir revizyonlar karşımıza çıkıyor. İlk olarak Mokka ile karşımıza çıkarılan yeni marka yüzünü makyajla birlikte taşımaya başlayan Grandland’de, yeni jant seçenekleri de tasarımı güçlendirici elementler arasında olacak. Opel’in akıllı LED Matrix far sistemiyle donatılan modelin bu sayede gece sürüşlerinde güvenliği yeni bir noktaya çıkartması bekleniyor. Kokpit tarafına geçtiğimizde makyajın etkilerini konsolu domine eden dijital ekranlarla net şekilde hissediyoruz. Sürücü tarafında 12 inç olarak gelen dijital ekran, aynı çerçeve içerisinde 10 inç büyüklüğünde de multimedya ekranı barındırıyor. Edition donanım paketinde ise bu ekranlar 7 inç olarak geliyor. Yeni Grandland’de sunulan “Gece Görüş” özelliğini de böylesine büyük ekranlardan takip edebilmek de şüphesiz çok keyifli olacak. Araçta konumlandırılan kızılötesi kamera ve radar sistemleri sayesinde gece sürüşlerinde 100 metreye kadar yaya ve hayvanları algılayabildiğini gördüğümüz “Gece Görüş” özelliğinin ilgi çekeceğine şüphe yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Grandland’in sürüş destek asistanlarında da hatırı sayılır yenilikler var. 360 derecelik kamera sayesinde kuş bakışı görünümde bir park desteği kullanıcıları bekliyor. Bu donanımlardan destek alan otomatik park asistanı da aracı kendi kendine park edecebilecek seviyede. Kör nokta uyarı sistemi, ön bölge çarpışma uyarusu, otonom acil frenleme, yaya algılama, şerit takip uyarısı, Dur-Kalk destekli adaptif hız sabitleyici, trafik işareti algılama ve daha pek çok pasif ve aktif destekler kullanıcıları bekliyor. Grandland’de anahtarsız giriş-çalıştırma ve elektrikli bagaj gibi özellikler de yine konfor odaklı önemli silahlar arasında.