50 km menzil sunan RKS CR5 elektrikli bisiklet için indirim fırsatı

28 Haziran 2022 13:00

Elektrikli bisiklet modelleri için yapılan indirimler devam ediyor. RKS CR5 elektrikli bisiklet modeli için yapılan indirim neticesinde bisiklet 23.166 TL‘ye satın alınabiliyor.

RKS imzalı Elektrikli bisiklet piyasada yaklaşık 24 bin TL‘ye satılıyor. 250 watt’lık elektrikli motoru bünyesinde barındıran model saatte 25 kilometre hıza ulaşabiliyor. Şehir içi kullanımda bu hız değeri yeterli görünüyor. RKS CR5 tam dolu pille 50 kilometreye varan menzil sunuyor. Bu menzil değeri yol koşullarına göre değişiklik gösterebiliyor. 2 ila 4 saat arasında şarj edilebilen bisiklet 23 kilogram ağırlığında. 123 kilogram ağırlığındaki sürücüleri taşıyabilen bisikletin ön ve arka tarafında LED far yer alıyor. Bisiklet sahip olduğu farlar sayesinde gece sürüşlerinde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Kenda imzalı lastiklerin yer aldığı bisikletin arka kısmında bagaj kısmıda bulunuyor. Bu sayede bisikletlere alışveriş poşetleri veya çantalar da konulabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

RKS CR5 elektrikli bisiklette gösterge ekranı var mı?

Shimano SL-R35R göstergeli vites koluyla gelen bisiklette elektronik kablo bulunuyor. Şehir içi kullanımına hitap eden bisiklette ince tekerlekler yer aldığı için arazi kullanımı için pek uygun değil. Bisiklette yer alan W750S LCD gösterge sayesinde kullanıcılar bisiklette hız ve menzil değerlerini kolayca görebiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş