Asus’un 8 inçlik yeni tabletinin teknik özellikleri GFXBench testinde ortaya çıktı. Şu anda Asus P008 kod adıyla anılan tabletin 2048 × 1536 piksel çözünürlüklü 8 inçlik ekranla birlikte gelmesi bekleniyor.
Qualcomm’un altı çekirdekli 1,8 GHz hızında çalışan işlemcisinden ve Adreno 510 grafik işlemcisinden güç alacağı iddia edilen tablette 2 GB RAM, Full HD video kaydedebilen 7 megapiksel arka kamera ve görüntülü görüşmeler için 1,8 megapiksel ön kamera yer alacağı dile getiriliyor. 16 GB dahili hafızalı tabletin Android 6.0 Marshmallow’la yüklü olarak geleceği ifade ediliyor. Asus ZenPad S 8.0’ın başarısını sürdürmesi beklenen 8 inçlik tabletin önümüzdeki ay Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılma olasılığı bulunuyor.




![YouTuber, orijinalde çok daha ufak boyutlu bir PlayStation 5 hazırladı [Video]](https://www.log.com.tr/wp-content/uploads/2025/11/108649_51_playstation-5-mod-makes-the-console-more-portable-and-it-runs-cooler-too_full-300x169.jpg)
