reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Mi Max 3

Dev model Xiaomi Mi Max 3’ten yeni bilgiler veren görsel

Xiaomi‘nin gündemden düşmediği yeni akıllı telefonu Mi Max 3, bugün bazı teknik detayları gözler önüne seren bir görselle daha karşımıza çıktı.

Xiaomi Mi Max 3, teknik olarak hatırlarsak 6,99 inç 2160×1080 piksel bir 18:9 IPS ekran üzerine kuruluyor. Tam 5.500 mAh gibi büyük bir pille gelen telefon, çiftli kamera sistemi de kullanıyor. Burada 12 megapiksel + 5 megapiksellik bir kurulum bizleri karşılıyor. Yeni görsel ise üzücü bir işlemci detayı kesinleştiriyor. Daha önce Snapdragon 660 ile geleceği söylenen telefon, bakıldığı zaman gücünü Snapdragon 636 işlemciden alıyor. 3 GB, 4 GB, 6 GB RAM ve 32 GB, 64 GB, 128 GB dahili depolama ile elde edilecek model, önünde 8 megapiksel kamera taşıyor. Kutudan Android 8.1 üzerinde çalışan yeni MIUI 10 ile çıkan Xiaomi Max 3, dahili depolamasını microSD üzerinden artırabiliyor. 64 GB depolamalı versiyonunda kişilere 49 GB‘lık bir boş alan bırakan model, birçok donanımını Note 5 Pro‘dan alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi Max 3’te bir çentik yer almıyor

Yeni görselde de görebileceğiniz üzere ince çerçeveler üzerine kurulan model, ön yüzünde bir fiziksel buton taşımıyor. Parmak izi sensörü arkasında bulunan cihaz, resmi olarak 19 Temmuz tarihinde lanse ediliyor. Bu açıdan yakın zamanda gelen telefon, fiyat-performans dengesini iyi kuracak izlenimi yaratıyor.

İlgili Video

MIUT 10 tanıtım videosu