reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Fun Club ile ücretsiz online oyun keyfi

 - Güncelleme: 21 Mart 2015 00:47

http://funclub.tr.samsungmobile.com adresini ziyaret etmek ve detaylı bilgi edinmek. Ardından sihirli dünyaların kapılarından içeriye girebilir ve bir daha çıkmak istemeyebilirsiniz.

samsung-fun-club-4WAR ROCK
Havada, karada ve denizde olmak üzere üç farklı oyun modunda oynayabileceğiniz War Rock, oyuncuları geniş silah ve teçhizatlarla donatarak piyade olarak veya ister Blackhawk helikopterleri, ister K1 tankları ve F-15’lerle savaşmalarına imkan tanıyor. Heyecanın bir an düşmediği War Rock’ta her oyuncu birbiriyle kıran kırana bir mücadele veriyor. NIU asilerine veya Derbaran Silahlı Kuvvetlerine katılan oyuncular, Savaş Mühendisi, Tıbbı Görevli, Akıncı, Keskin Nişancı ya da Ağır Süvari görevlerinden birini seçerek deneyim kazanmaya başlıyorlar ve deneyim kazandıkça mevki atlıyorlar. Evet, bir gün General olmaları işten bile değil.

samsung-fun-club-2KNIGHT ONLINE
Oyuncuların Knight Online’da ilk yapmaları gereken şey kendilerine bir ulus seçmeleri ve ardından da El Morad Krallığı ile korkunç Karus arasında olan destansı savaşa katılarak onurları adına mücadele etmeleri. Knight Online’da istedikleri takdirde klan kurabilecek olan oyuncular, şövalye unvanına ulaşmak adına savaş yeteneklerini arttırmak için kendilerini çeşitli maceralarda buluyor ve pek çok savaşa girip çıkıyorlar.

samsung-fun-club-3RUNES OF MAGIC
Oyunculara Taborea’nın sırlar ve mücizelerle dolu sihirli dünyasının kapılarını açan Runes of Magic, efsanevi ve tehlikeli yaratıklarla karşı karşıya gelmenin heyecanını tatmak isteyenlerin gözdesi olacaktır. Runes of Magic’te kayıp krallığın sırrını çözmek için giriştiğiniz amansız mücadeleler arasında Taborea’yı keşfetmek de oyunculara bırakılıyor. Üstelik Runes of Magic’in Türkçe versiyonu da bulunuyor ve Türkçe versiyon, mevcut versiyondan oyun dilinin Türkçe olmasının yanında, oyunda Türk kültürel öğelerinden izlerin bulunmasıyla da ayrılıyor.