reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Mi Note 10
Xiaomi Mi Note 10
Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro için yeni Android 10 haberi

Xiaomi’nin Türkiye’de de resmi olarak satılan modellerinden Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro için yeni Android 10 haberi geldi.

Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro, kısa süre önce Lite üyesinin de tanıtıldığı güzel bir serinin önemli modelleri. Kavisli kenarlara ve damla çentikli çok şık bir tasarıma sahip olan telefonlar, biliyorsunuz kutularından normalde Android Pie ile çıkıyor. Geçtiğimiz ay Android 10 güncellemeleri başlayan telefonlar, bu güncellemeyi şimdi Avrupa’da da almaya başlamış durumda. Bu modellere Android 10 getirme konusunda daha önce de söylediğimiz gibi biraz yavaş kalan Xiaomi, yine de beklenen adımı geniş çaplı olarak atmasıyla sevindiriyor. OTA üstünden yakında geleceği aktarılan ve henüz beta olduğu aktarılan sürüm, istenirse direkt olarak buradan da elde edilebiliyor. Telefonların sahiplerini memnun edecek güncelleme, maalesef yeni arayüz MIUI 12 değil MIUI 11 temelli olarak geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Note 10 için bilinmesi gereken temel özellikler şunlar

Gücünü Snapdragon 730G işlemci ve 6 GB RAM’den alan akıllı telefonun arkasında 108 megapiksel F1.7 OIS + 12 megapiksel 2x telefoto F2.0 + 5 megapiksel 10x telefoto F2.0 OIS + 20 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 2 megapiksel F2.4 makro lens bir araya geliyor. Bu kamera sistemiyle 5x optik, 10x hibrit ve 50x dijital zoom yapabilen telefon, gerçekten bu konuda çok iyi sonuçlar sunuyor. Telefon kamera konusunda DxOMark’a göre Huawei Mate 30 Pro‘ya göz dikiyor. İki modelin puanları eşit seviyede yer alıyor. Mi Note 10 Pro’da ise biliyorsuz biraz daha iyi kamera yer alıyor.

İlgili Video