reklamı kapat

POPÜLER

Apple Fitness Plus

Türkiye’ye de gelmesi beklenen Apple Fitness Plus ve öne çıkan özellikleri

Apple, dün Türkiye’de online olarak gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında Apple Fitness Plus adı verilen servisini de tanıttı.

Şirket, sanat fitness dersleri için yeni bir abonelik hizmeti oluşturduğunu açıkladı. Hizmet iPhone’lar, iPad’ler ve Apple TV ile entegre olsa da Apple, yeni servisin Apple Watch için tasarlandığını söylüyor. Hizmete erişimin aylık 9,99 dolar veya yıllık 79,99 ABD dolar olacağı belirtiliyor. Yeni Apple Watch satın alan kullanıcılara ise servisin üç ay ücretsiz sunulacağı dile getiriliyor. Servis ayrıca Apple’ın yeni Apple One aboneliğinin bir parçası olarak paket halinde de geliyor. Apple, Fitness Plus’ın yıl sonundan önce satışa sunulacağını belirtiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple, antrenmanların birçoğunun sadece bir dambıl seti gerektirdiğini veya hiç ekipman gerektirmediğini söylüyor. Serviste bisiklet, koşu bandı, yoga,, güç ve kürek çekme dahil olmak üzere 10 farklı egzersiz türü yer alıyor. Yeni başlayanlar için yerleşik bir programın da olduğu serviste kullanıcılar antremanları sürelerine göre seçebiliyor.

Apple Fitness Plus Türkiye’de ne zaman kullanıma sunulacak?

Her hafta yeni antrenmanlar eklemeyi planladığını söyleyen Apple, egzersiz yaparken kalp atış hızı veya yakılan kaloriler gibi istatistiklerin de ekranda görülebileceğini dile getiriyor. Apple ayrıca hangi antrenmanların deneneceği konusunda akıllı öneriler sunmayı da vadediyor. Apple Music ile entegre olan servisin Türkiye’de ne zaman aktif hale geleceği ise henüz bilinmiyor. Servis ilk etapta Avustralya, Kanada, İrlanda, Yeni Zelanda, İngiltere ve Amerika’da kullanıma sunulacak. Bu ülkelerin servisin diğer ülkelerde de kullanıma sunulması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Firmanın yeni iPad Pro modelleri ile tanışın