reklamı kapat

POPÜLER

Xiaomi Sound

Harman Kardon destekli Xiaomi Sound tanıtıldı; işte fiyat ve detaylar

Günün dikkat çeken Xiaomi duyurularından birisi de Xiaomi Sound modeli oldu. Harman Kardon destekli hoparlör şık görünüyor.

Xiaomi Sound, firmanın iki farklı renk seçeneğinde hazırladığı, silindirik gövde üzerine kurulan bir Bluetooth hoparlör modeli.

Yukarıda da dediğimiz gibi ses konusunda çok tecrübeli Harman Kardon imzasını taşıyan ürün, yapısı ve hoparlörlerin konumlandırılması gereği 360 derece ses gerebiliyor.

Çoklu kuruluma hatta daha spesifik olursa toplam 8 hoparlörlü kurulma izin veren ürün, bağlantı için direkt olarak Bluetooth 5.2 kullanıyor ve burada yüksek kaliteli ses aktarımına da destek veriyor.

Harman’ın AudioEFX teknolojisi ile sesi bulunulan ortama en uygun hale otomatik olarak getirebilen kablosuz hoparlör modeli, her zaman olmasa da taşınabilir bir seçenek konumunda. Çünkü Xiaomi Sound biraz büyük görünse de ufak bir gövdeye sahip.

90 dB seviyesinde ses verebildiği aktarılan ürün, günün Harman Kardon destekli tek Xiaomi modeli de değildi. Firma Mi Mix 4 ve Mi Pad Pro için de ünlü isimle ortak çalıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Sound Bluetooth hoparlör ucuz bir seçenek

Yukarıda da dediğimiz gibi gümüş ve siyah olmak üzere iki farklı renkte hazırlanan hoparlör, 80 dolar gibi uygun bir fiyata sahip.

Bu modelin hem resmi hem de resmi olmayan kanallar üzerinden Türkiye’de de satılmasını bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Geleceğin robotlarını dans ederken izleyin