reklamı kapat

POPÜLER

Samsung

7.000 mAh kapasiteli pille gelen Samsung Galaxy M51 için yeni indirim fırsatı

Galaxy M52 satışta olsa da Samsung Galaxy M51 modeline ilgi halen devam ediyor. 3.699 TL‘lik fiyat etiketine sahip olan telefonun fiyatı 3.389 TL‘ye geriledi. Gümüş, mavi ve siyah renk seçenekleri için indirimli fiyat geçerli.

7.000 mAh kapasiteli piliyle fark yaratan telefonun depolama kapasitesi ise 256 GB. Full HD+ piksel çözünürlüklü 6,7 inç ekrana sahip olan telefon 25 Watt hızlı şarj teknolojisine destek veriyor.

Parmak izi sensörü yanında olan Galaxy M51’de 8 nm üretim süreciyle üretilen Snapdragon 730 işlemcisi bulunuyor. Telefonda bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor. Telefon arkasında dörtlü kamera kurulumu taşıyor. Burada 64 megapiksel ana, 12 megapiksel ultra geniş açı, 5 megapiksel porte ve 5 megapiksel makro kameraları bir araya geliyor. Telefonda yer alan 64 megapiksellik ana kamera detaylı fotoğraf çekimine imkan tanıyor. Telefonda canlı odak özelliği de bulunuyor. Canlı odak özelliği sayesinde çekilen fotoğraflarda arka plan bulanıklaştırması yapabilmek mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy M51 ön kamerasıyla da dikkat çekiyor

Telefonun ana kamerasıyla saniyede 30 kare 4K video kaydedilebiliyor. Önünde 32 megapiksel selfie kamerası yer alan cihazın depolama kapasitesi ise 128 GB. USB-C bağlantı noktasının da yer aldığı telefonda 3.5 mm kulaklık girişi de mevcut. Telefon Android 10 yüklü geliyor.

Samsung

İlginiz Çekebilir

Gelecekte ev işlerine yardımcı olacak ilginç robot