Apple AirTag takip cihazı için yeni fiyat avantajı [Ekim 2023]

18 Ekim 2023 10:00

Apple AirTag için yeni bir kampanya var. Kullanıcıların eşyalarını kolay bir şekilde bulmaya imkan tanıyan takip cihaz faydalı özellikler vadediyor. Kullanıcılar örneğin cüzdanına AirTag takması durumunda cüzdanını Bul uygulaması üzerinden bulabiliyor.

Kullanıcılar bu uygulamadaki Nesneler sekmesine giderek yerleşik hoparlörden bir ses çalarak cüzdanlarının yerini tespit edebiliyor. Bu işlem aynı şekilde ”Hey Siri, cüzdanımı bul” komutunu verildiğinde de yapılabiliyor. Tekli veya 4’lü paket halinde satılan Apple AirTag, daire biçimindeki tasarımıyla da dikkat çekiyor. Beyaz renkte bir gövdeyle gelen cihaz, hafif ve ufak boyuttaki tasatımıyla göze çarpıyor.  Hassas bir biçimde işlenmiş parlak paslanmaz çelik yapıdaki cihaz, IP67 suya ve toza dayanıklılık derecesine sahip. Kullanıcılar AirTag’i ücretsiz lazer baskıyla kişiselleştirebiliyor. Bunun için, apple.com veya Apple Store uygulamasından satın alırken istedikleri metni veya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AirTag takip cihazının indirimli fiyatı ne kadar?

31 farklı emoji’den birini tercih edebiliyorlar. Resmi fiyatı 1.036 TL olan cihazın indirimli fiyatı ise 849 TL. ”Geniş Bul ağından yararlanan AirTag ile iPhone kullanıcılarına bu yeni inanılmaz özelliği sunduğumuz için heyecanlıyız.” diyen Apple’ın Global iPhone Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kaiann Drance, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tasarımı, benzersiz bulma deneyimi, yerleşik gizlilik ve güvenlik özellikleriyle AirTag, müşterilere Apple ekosisteminin gücünden yararlanmanın ve çok yönlü iPhone deneyimini zenginleştirmenin yeni bir yolunu sunuyor.”

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş