DJI Mavic Air 2 hakkında son bilgiler ortaya çıktı

11 Nisan 2020 17:30

En son Mavic mini drone modeliyle adından söz ettiren DJI, çok yakında yeni drone’ununu tanıtmaya hazırlanıyor. DJI Mavic Air modelinin yeni versiyonu olacağı konuşulan DJI Mavic Air 2 için geri sayım başladı.

Twitter kullanıcısı OsitalV tarafından paylaşılan görsellerde yeni drone gün ışığına çıkıyor. DJI Mavic Air 2’de selefinden daha yüksek kapasiteli bataryanın kullanılacağı belirtiliyor. Daha yüksek kapasiteli batarya sayesinde drone’un daha uzun uçuş süresi sunacağını söyleyelim. Pil kapasitesi 3.500 mAh olacağı söylenen drone’un 30 dakikaya varan bir uçuş süresi sunacağı ifade ediliyor. Mavic Mini ile Mavic 2 ailesi arasında konumlandırılacağı belirtilen drone’daki motorların Mavic 2 serisiyle aynı olacağı söyleniyor. Yeni bir uzaktan kumandayla gelen DJI Mavic Air 2’de yukarıya bakan sensörler ise ne yazık ki mevcut değil. DJI’ın bu sensörü Mavic 3 ailesinde kullanma olasılığı kuvvetle muhtemel. Bu özelliğin olmaması çok büyük sorun olmadığını da söylesek de drone’u otopilotta kullanan kullanıcılar için bu özelliğinin olmaması eksi olarak görülebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DJI Mavic Air 2 ne zaman satışa sunulacak?

Merakla beklenen drone’un bu ay içerisinde yurt dışında satışa sunulması bekleniyor. Drone’un yurt dışı fiyatının ise 900 dolar olacağı söyleniyor. Drone’un tanıtılması durumunda sizlerle paylaşacağız, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir

D

Paylaş