Elektrikli Pickup ve SUV ardından yeni meydan okuma; Bollinger Deliver-E ile tanışın

30 Ağustos 2020 11:00

Elektrikli araç pazarının yükselen girişimlerinden birisi daha adım atmaya devam ediyor. Bollinger Deliver-E teslimat araçlarında ciddi bir seçenek olacak.

Amerika merkezli Bollinger Motors, son 5 yıllık süre içerisinde karşımıza çıkarılan elektrikli pickup ve SUV pazarının ilginç isimleri arasındaydı. Modellerinde klasik arazi araçlarının köşeli ve tamamen işlevsel hatlarına yer veren şirketin, bu noktada piyasadaki sayılı isimlerden olduğunu da söylemek mümkün. Bu iki modele olan ilgiden memnun olan ekip kısa süre önce tanıtımını gerçekleştirdiği yeni araçla ticari VAN sınıfına da giriş yapıyor. Bollinger Deliver-E adıyla üretim bandına çıkarılacağı açıklanan model, Amazon başta olmak üzere dünya devlerinin elektrikli teslimat araçlarına olan ilgisinden pay kapma felsefesinin asfalt üzerinde temsil edecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bollinger Deliver-E zengin batarya seçeneğiyle geliyor

Şimdilik sadece konsept dinamikleri üzerinden detayları paylaşılan Deliver-E’nin buna rağmen seri üretime taşınma süreci kesinlik kazanmış durumda. Eğer her şey beklendiği gibi giderse aracın 2022’de üretim bandına çıkarılması planlanıyor. Önden çekişli, platform üzerine geliştirilecek olan modelin batarya noktasında ise her ihtiyaca göre oldukça çeşitli seçenekleri olacak. Buradan gelen ilk bilgiler 70, 105, 140, 175 ve 210 kWh gibi opsiyonlara işaret ediyor.

İlginizi çekebilir

Rivian R1T tank modu

Paylaş