Facebook’un mobil uygulamaları için sevindiren gelişme

13 Ağustos 2019 12:30

Sosyal medya devi Facebook, tüm sorunlara rağmen halen telefonlardaki yerini koruyor. Bu bağlamda platformun uygulamasına sevindiren bir özellik geliyor.

Messenger biliyorsunuz uzun süredir koyu arayüz moduna (Dark Mode) sahip. Ancak bu mod nedense ana Facebook uygulamasına gelmiyor. İşte bu oldukça tepki çeken durum yakında değişecek gibi görünüyor. Ortaya çıktığı üzere Facebook’un Android uygulamasına çok yakında koyu arayüz modu geliyor. Halen geliştirme aşamasında olduğu söylenen özellik, kullanıcılar tarafından çok ama çok uzun zamandır talep ediliyordu. Koyu arayüz modunun şimdilik Android tarafında görünmesi, iOS tarafına gelmeyeceği anlamına ise gelmiyor. Firmanın çıkışı Android ile yapıp daha sonra iOS tarafına da güncelleme yapacağı tahmin ediliyor. Özellikle AMOLED / OLED ekranlı telefonlar sahipleri bu güncellemeyi çok uzun zamandır bekliyor. Henüz tam çıkış için maalesef bir tarih verilemiyor. Sadece “çok yakın” deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Facebook, Instagram ve WhatsApp için ilginç bir değişiklik planlıyor

Söylendiği kadarıyla çok yakında “WhatsApp from Facebook” ve “Instagram from Facebook” isimleri hayatımıza giriyor. Yeni isimler ile bu şirketlerin kendisinin olduğunu göstermek isteyen sosyal medya devi, daha önce de söylediğimiz gibi kendisini unutturmamak adına garip çalışmalar yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Twitter’a sevilen bir özellik geliyor

Paylaş