Hızlı ve Öfkeli 9 vizyon tarihine bir darbe de James Bond’dan

05 Ekim 2020 21:00

Beraberinde ilgi çekici geri dönüşleri getirecek olan Hızlı ve Öfkeli 9, Koronavirüs sürecinin ardından bir kez daha ertelenme gelişmesinin merkezinde.

Koronavirüs salgın süreci küresel bazda hemen her sektörde olduğu gibi sinema dünyasını da ciddi oranda etkiledi. Özellikle pandeminin Amerika ve Avrupa merkezli olarak inanılmaz bir ivme kazanması bir anda planları altüst etti. Vizyon tarihleri belirlenen ve set çalışmaları devam eden önemli yapımın, ekiplerini dağıtmak zorunda kaldığına da şahit olduk. Bu sürecin gündemdeki isimlerinden birisi de şüphesiz Hızlı ve Öfkeli 9. Geçtiğimiz Mart ayının başlarında resmi Twitter hesabı tarafından 2 Nisan 2021’e ertelendiğini duyurulan serinin yeni bölümü bir kez daha benzer bir erteleme haberiyle gündemde. Salgın etkisinin nispeten geri çekilmesiyle sete dönen ekibinin önünde bu kez yeni James Bond filmi var. Kısa sürede büyük yankı ulan gelişmelerde, “No time to die” adıyla beyaz perdeye aktarılacak olan Bond filmi için yapım şirketinin Hızlı ve Öfkeli’yi biraz daha ileri tarihe ertelediğini görüyoruz. Yeni tarih ise 28 Mayıs 2021 olarak önümüzde duruyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hızlı ve Öfkeli 9 ile aile karışacak

Serinin yeni filminde bizleri oldukça karmaşık dinamikler bekliyor. Kadraja Dom’un kardeşi Jakob Toretto’yu sokan filmde ekibimiz bir kez daha Cipher’ın kötücül planlarına karşı koymaya çalışacak. Cipher 8. filmdeki yenilginin intikamını ise Jakob’a aldırtmaya çalışacak. Kardeşinin gölgesinde kalan Jakob’ın kendini ispat etme çabası beyaz perdeye yansıyacak. 9. filmle beraber herkes gibi bizleri de en çok şaşırtan parçaların başında Han geliyor. Serinin üçüncü filmi olab Tokyo Drift’te öldüğünü gördüğümüz Han, beyaz perdede canlı şekilde karşımızda olacak. Bugün itibarıyla benzer şekilde vizyon tarihi ertelenen James Bond filmi de, planlanan kasım ayının aksine Nisan 2021 içerisinde gösterimde olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Filmin merak uyandıran fragmanı

Paylaş