Huawei Watch GT 2 Türkiye’de satışta! Saatin fiyatı belli oldu

31 Ekim 2019 14:32

Huawei yeni nesil akıllı saatini Türkiye’de satışa sundu. Huawei Watch GT 2, 46 mm’lik versiyonuyla raflardaki yerini aldı.

Akıllı saat pazarına yeni bir alternatif sunan Huawei Watch GT 2, 46 mm’lik versiyonuyla Türkiye’deki kullanıcılarla buluşuyor. Klasik saatleri aratmayan tasarım çizgisini sürdüren model, 454×454 piksel çözünürlüklü 1,39 inç AMOLED ekrana sahip. Aktivite takip özelliklerine önem veren kullanıcılar için çözümler sunan model sekiz açık hava sporunu ve yedi kapalı salon sporunu destekliyor. Toplamda 15 farklı spor modu bulunan akıllı saat ile aktivitenize dair detaylı veriler elde etmek mümkün oluyor. Elbette gün içinde attığınız adım sayısı, yaktığınız kalori miktarı gibi standart verilerin de saatle takibini yapabiliyorsunuz. Nabız takibi de yapabilen akıllı saat aynı zamanda uyku kalitenizi de ölçüyor. Bu sayede uyku iyileştirme önerileri yaparak kullanıcıların daha kaliteli bir uyku sürmesini sağlamayı amaçlıyor.

Akıllı saatin sağlık odaklı özellikleri arasında Huawei TruRelax teknolojisi de yer alıyor. HRV (kalp atış hızı değişkenliği) kaydeden akıllı saat, kullanıcıların stres endeksi hakkında çıkarım yapabiliyor. Gün içinde hareketsiz kalmamanız içinse zaman zaman sizi hareket etme konusunda uyarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Watch GT 2 fiyatı

Kirin A1 işlemciden güç alan cihaz akıllı telefona Bluetooth bağlantısıyla bağlanabiliyor. Ayrıca bu bağlantı üzerinden telefon görüşmelerinizi saat aracılığıyla yapmak da mümkün oluyor. Akıllı saatin kullanım ömrünün ise iki haftaya kadar çıkarılabileceği belirtiliyor. GPS takipli spor modunda model 30 saatlik pil ömrü sunuyor. Elbette kullanım süresinin kullanım şekline bağlı olarak değişebileceğini kaydedelim.

Gelelim en çok merak edilen detaya. 46 mm’lik Watch GT 2, Spor ve Klasik olmak üzere iki farklı model seçeneğiyle Türkiye’de 1.499 TL fiyatla raflardaki yerini aldı.

İlginizi çekebilir

Saatin tanıtım videosu

Paylaş