Jabra Elite 65t, A101’de satışta; işte kablosuz kulaklığın indirimli fiyatı

04 Mayıs 2022 15:00

A101, bütçe dostu Jabra Elite 65t modelini satışa sundu. Bizim de inceleme fırsatı bulduğumuz kulaklık, Elite 7 Pro, Elite 85t ve Elite 75t gibi modellerin gerisinde kalsa da günümüzde satın alınabilecek modeller arasında yer alıyor.

IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olan kulaklıkta aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Aktif gürültü engelleme destekli bir Jabra kulaklığı arıyorsanız kısa bir süre incelediğimiz Elite 7 Pro modeline göz atabilirsiniz. Elite 65t’ye geri dönecek olursak kulaklık tam dolu pille 5 saate varan bir deneyim sunuyor.  Kulaklık şarj kutusuyla birlikte 15 saate varan bir kullanım ömrüne sahip. Üç adet farklı boyutta kulakiçi silikonla gelen Jabra Elite 65t modelinde aktif gürültü engelleme özelliği ise yer almıyor. HearThrough adı verilen verilen şeffaflık özelliği de Jabra Sound+ uygulaması üzerinden sunuluyor. Bu özellik çevredeki olup bitenlerden haberdar olmaya imkan tanıyor. HearThrough özelliği, kullanıcıları çevreleyen sesleri filtreleyip gerekli olanları kulaklığa iletiyor. Uygulamada aynı zamanda ekolayzır seçenekleri de yer bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jabra Elite 65t otomatik duraklama özelliğine de destek veriyor

Sol kulaklık parçasında yukarı ve aşağı tuşlarına basıldığında ses seviyesi ayarlanabiliyor. Kullanıcılar kulaklıklardan bir tanesini kulaklarından çıkarttıklarında kulaklık otomatik duruyor. Birlikte verilen şarj kutusunda microUSB bağlantı ve bir adet LED ışık yer alıyor. Kulaklığın detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş