Jabra Elite 7 Pro için yeni indirim fırsatı; işte ANC’li kulaklığın avantajlı fiyatı

07 Kasım 2022 14:00

Jabra Elite 7 Pro kablosuz kulaklık için indirim fırsatı geldi. Mayıs ayında inceleme fırsatı bulduğumuz modelde 6 mm’lik sürücü kullanılıyor.

Sürücü boyutunun küçülmesiyle kulaklığın boyutu da ufalmış durumda. Elite 75T’den yüzde 16 daha küçük olan yeni model konfor açısından başarılı bir model. Kulaklıkta kemik iletim sensörü yer alıyor. MultiSensor Voice olarak adlandırılan sistem konuşma deneyimini artırıyor. Bünyesinde dört adet mikrofon yer alan Elite 7 Pro modelinde aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor. Aktif gürültü engelleme özelliği açıkken kulaklık 9 saate varanbir kullanım imkanı sunuyor. Aktif gürültü engelleme sayesinde kulaklık arka planda oluşabilecek gürültüyü minimum seviyeye getiriyor. Şeffaflık özelliğine de destek veren kulaklık bu sayede arka planı duymaya da olanak sağlıyor. IP57 sertifikasına da sahip olan kulaklık bu sayede suya karşı da dayanıklı bir gövdeye sahip. Kulaklıkta bir önceki modelde olduğu gibi ayarlanabilir aktif gürültü engelleme özelliği de yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jabra Elite 7 Pro modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Ailenin iddialı üyelerinden biri olan Elite 85t’de ANC için özel bir işlemci bulunurken bu modelde böyle bir işlemci yok. Yeni bir EarGel tasarımını benimseyen Elite 7 Pro’da frekansa bağlı basınç boşaltma delikleri bulunuyor.  Elite 75t’de 6 mm’lik sürücü tercihinde bulunan Jabra, Elite 85t’de 12 mm’lik sürücüler kullanmıştı. Jabra yeni kulaklığı Elite 7 Pro’da ise 6 mm’lik sürücüye dönüş yapıyor. Piyasada 3.000 TL’ye yakın bir fiyata sahip olan kulaklığın indirimli fiyatı ise 2.389 TL. Bu fiyat altın bej ve titanyum siyah renk seçenekleri için geçerli. Elite 7 Pro’nun detaylı incelemesine buraya, Elite 85t’nin buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş