Kingsman yıldızının Wolverine’ini gözler önüne seren çalışma

02 Ağustos 2019 18:30

Kingsman serisinin genç yıldızı Taron Egerton‘ı Wolverine karakterine dönüştüren hayran çalışması büyük ilgi gördü. Bu çalışmayla birlikte söylentiler iyice körüklenecek gibi görünüyor.

Bildiğiniz gibi Wolverine aslında Hugh Jackman ile özdeşleşen bir X-Men karakteri. Dokuz film boyunca karakteri beyaz perdeye taşıyan Jackman macerasına Logan filmiyle son verdi. İnanılmaz başarılı bir veda gerçekleştirerek hem akıllarda hem de kalplerde yer etmeyi başardı. Onun gidişinin ardından bu karakteri kimin devralacağı büyük merak konusuydu. Fakat yakın gelecekte böyle bir değişim beklenmiyordu. Disney stüdyolarının 20th Century Fox‘u satın almasıyla birlikte süreç değişti. X-Men karakterlerinin hakları Marvel stüdyolarına geri döndü. Şimdi çoktan sinemada görüp izlediğimiz karakterlerin Marvel Sinematik Evreni‘ne dahil edilme süreci başlayacak. Bu süreçte de her karakter için yeni bir oyuncu bulunacağını tahmin etmek zor değil. Adı Wolverine ile anılan isimlerden biri de Taron Egerton.

Taron Egerton Wolverine olursa

Son yıllarda Kingsman serisiyle adından söz ettiren Taron Egerton yakın zamanda Rocketman filmiyle karşımıza çıktı. Onun Logan karakterine hayat verecek isim olabileceği düşünülüyor. Egerton daha önce “Bu haber aslında sadece bir söylenti. Bildiğim kadarıyla herhangi bir temeli yok. Bu rol için yeterinde korkutucu olduğumu zannetmiyorum. Fakat Marvel stüdyoları gerçekten böyle bir düşünceye sahipse benim için uygun. Yine de dışarıda benden daha uygun adaylar olduğunu düşünüyorum. Buna rağmen isterlerse böyle bir dünyaya dahil olmak isterim.” açıklamasında bulunmuştu. Onun bu açıklamaları yukarıdaki hayran çalışmasına ilham vermiş gibi görünüyor. Bakalım sürecin sonunda bu önemli rolün sahibi kim olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Spider-Man Far From Home fragmanı

Paylaş