Lucifer 5. sezon sonrası dizinin devam etmesi için geç gelen isyan

12 Eylül 2019 15:00

Hayranların Netflix cephesine yaptığı tüm baskılara rağmen Lucifer 5. sezon ile seriyi noktalıyor. Dizinin sonlanmasıyla ilgili yeni bir tepki ise geç de olsa geliyor.

Bildiğiniz gibi Lucifer 5. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki son sezonunu yayınlamak için çekimlere başladı. 4. sezonun ardından duyurulan “final” sezonu sonrası hayranlar isyan bayrağını çekmiş ve türlü kampanyalarla Netflix’ten bir sezon daha istemişti. Tüm bu tartışma sonrası popüler çevrim içi yayın servisi ise diziyi bir sezon daha uzatmayı kabul etmedi. Ancak 10 bölüm olarak açıklanan 5. sezon bunun yerine 16 bölüme uzatıldı. Tüm isyan dinmiş, hayranlar ek 6 bölümle avunmaya çalışırken; beklenmedik bir anda hiç beklenmedik bir yerden “Bu dizi nasıl biter?” isyanı geldi. Şarkıcı ve sunucu Kelly Clarkson, son sezonuna yeni yetişebildiği dizinin bitmesini istemiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Netflix Lucifer 5. sezon sonrası diziyi devam ettirmeli”

Instagram hesabından 2 dakikalık bir video paylaşan Clarkson, çocuk, iş ve özel hayat derken diziyi nasıl ancak izleyebildiğinden ve diziye başlar başlamaz nasıl bağımlı olduğundan bahsediyor önce. Üç sezonu 4 günde bitirdiğini anlatan Clarkson, Netflix’in diziyi devam ettirdiği için önce nasıl mutlu olduğunu ancak 4. sezonu izlemeye başladığında birinin ona dizinin 5. sezonunda biteceğini açıkladığını kaydediyor. “Bana dediler ki ‘Aaa, ama merak etme ek 6 bölüm daha eklediler diziye.’ Görünen o ki 5. sezon 10 yerine 16 bölüm olacak. Ancak ben Netflix’ten bambaşka bir şey istiyorum. 5. sezondan daha fazlasını vermelerini sağlamamız gerekiyor.” diyen Clarkson, Netflix tarafından alınan final kararını kabul edemediğini itiraf ediyor. 4. sezonu bitirdiğini ve hakkında konuşmak istediğini de belirten şarkıcı, izlemeyenlere de diziyi şiddetle tavsiye ediyor.

Dizinin yaratıcısı Ildy Modrovich’in de Twitter’ında paylaştığı bu sempatik tepki sonrası dizi yeni bir sezon daha kazanır mı şüpheliyiz. Ancak görünen o ki Lucifer’a bir başlayan bir daha bırakamıyor. Lucifer 5. sezon çekimleri yeni başladı. Dizinin son sezonunu en iyi ihtimalle 2020’nin ilk yarısının sonlarına doğru izleyebiliriz gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir

Netflix’in Eylül 2019 ajandası

Paylaş