Lucifer 5. sezon yıldızından final bölümü açıklaması

04 Aralık 2019 18:00

Netflix dizisi Lucifer 5. sezon çekimlerine devam ediyor. Dizinin final bölümüyle ilgili açıklama Aimee Garcia’dan geliyor.

Netflix kütüphanesinin en çok merak edilen yapımlarından Lucifer 5. sezon bölümleriyle beraber hayranlara tamamen veda edecek. Final hazırlığındaki dizi toplamda 16 bölüm yayınlayarak hikayeye nokta koymaya hazırlanıyor. Çekimleri hala süren dizinin setinden de yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Onlardan birini dizinin en sevilen oyuncularından Aimee Garcia yapıyor. Garcia bildiğiniz gibi dizide Ella Lopez‘e hayat veriyor. Dizinin heyecanlı, iş bitirici, sempatik ve eğlenceli karakteri olan Ella yeni sezonda karmaşık bir aşk krizine giriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Lucifer 5. sezon finali çok duygusal”

ET‘ye konuşan Garcia, bu zamana kadar romantik ilişkilerde göremediğimiz Ella’nın bu sezon kendisi için çok da iyi olmayan biriyle bir ilişki yaşayacağını kaydediyor. 4. sezon sonunda Dan ile öpüşen karakterimiz bu ismin Dan olup olmayacağını ise açıklamıyor.

Garcia’nın en dikkat çekici açıklaması ise final bölümüyle ilgili oluyor. Garcia dizinin finaline ilişkin şunları dile getiriyor: “Nasıl biteceğini biliyorum ve size tamamen dürüst olacağım. Bana nasıl bittiğini söylediklerinde biraz duygulanmış olabilirim. Yaptığım ilk hareket kalbime dokunmak oldu. Herkesin peçetelere sarılacağına eminim. Özellikle umutsuz bir romantikseniz. Biz bir nevi Güzel ve Çirkin hikayesi anlatıyorduk ve günün sonunda aslında dizimiz aşkla ilgiliydi. Hepinizin çok ağlayacağını söyleyebilirim. Kalbiniz paramparça olacak. Ama sizi güldüreceğiz de. Eğlenceli olacak.

Garcia’nın sözlerinden net bir tahmin yapmak pek mümkün değil ancak sanki bizi Chloe ve Lucifer için buruk bir son bekliyor gibi görünüyor. Netflix henüz dizinin net yayın tarihini ise ne yazık ki açıklamadı. 8 + 8 olmak üzere iki parçaya bölünen Lucifer 5. sezon bölümleri 2020’de Netflix’teki yerini alacak.

İlginizi çekebilir

Netflix’in yeni yerli dizisi Atiye’nin ilk fragmanı

Paylaş