Marvel stüdyolarının şaşırtıcı X-Men New Mutants planı

28 Mayıs 2019 14:30

20th Century Fox stüdyolarının çektiği son X-Men filmi olan New Mutants sonunda izleyici karşısına çıkacak. Fakat Marvel stüdyolarının planı beklediğimizden farklı çıktı.

Artık bilmeyen kalmadı, 20th Century Fox, Disney stüdyoları tarafından satın alındı. X-Men karakterlerinin hakları da Marvel stüdyolarına geri dönmüş oldu. Bununla birlikte Fox’un şu ana kadar çektiği tüm filmler de artık Disney’e ait. Bu henüz vizyona girmemiş olan New Mutants filmini de kapsıyor. Uzun zaman önce çekilen New Mutants‘ın fragmanını çoktan izledik. Fakat perde arkasında yaşanan anlaşmazlıklar, yeniden çekilen sahneler derken filmin vizyona tarihi birkaç defa ertelendi. Bu da izleyicilerin projeye karşı heyecanını yitirmesine sebep oldu. Sırf bu sebeple Disney stüdyolarının filmi büyük ihtimalle gösterime sokmayacağı, onun yerine Disney+‘te izleyici karşısına çıkartacağı tahmin ediliyordu. Fakat bu tahminlerin yanlış çıkışına şahit oluyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Marvel’ın imdadına New Mutants yetişti

Marvel stüdyoları normalde 2020 senesinde üç filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyordu. Guardians of the Galaxy Vol. 3‘te yaşanan problemler filmin ertelenmesine sebep oldu. Bu sebeple 1 Mayıs’ta Black Widow solo filminin, 6 Kasım’da da The Eternals‘ın gelmesi bekleniyor. Marvel oluşan bir filmlik eksikliği New Mutants ile kapatılacağı ortaya çıktı. Film temelde Marvel Sinematik Evreni’nde geçmemesine rağmen, Disney’in vizyona soktuğu film sayısında bir azalma yaşanmasına engel olacak. Özetle The New Mutants’ı Nisan 2020‘de seyredebileceğiz. Filmin gişede pek başarılı olmasını beklemesek de, varlığı Marvel’ın işine yaramış gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir

Deadpool 2 Bebek Hitler Silinmiş Sahnesi

Paylaş