Netflix imzalı yeni Türk dizisinin detayları belli oldu

18 Şubat 2020 14:15

Hakan Muhafız ve Atiye dizilerini kullanıcıların beğenisine sunan Netflix, Osmanlı belgeselini de geçtiğimiz ay platformunda yayınlamıştı. Aşk 101 dizisini de önümüzdeki dönemde yayına sokmaya hazırlanan Netflix, yepyeni bir Türk dizisi daha hazırlığı içinde.

Babam ve Oğlum, Issız Adam filmleriyle dikkat çeken Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda olacağı dizide baş rolde Özge Özpirinçi’nin oynayacağı ortaya çıktı. 8 bölümden oluşacağı ifade edilen dizinin senaryosunu ise Ece Yörenç üstlenecek. Ece Yörenç’in daha önceden Medcezir ve Aşk-ı Memnu dizilerinin de senaryolarını kaleme aldığını belirtelim. Mart ayında çekimlerine başlanacak olan Netflix imzalı dizide Özge Özpirinçci‘ye Birkan Sokullu‘nun eşlik edeceği ifade ediliyor. Dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmasa da bu yıl içerisinde yayınlanma ihtimali kuvvetle muhtemel. Diziyle ilgili yeni detaylar geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix bir Türk dizisini daha yayınlamaya hazırlanıyor

Leyla ile Mecnun‘un senaryosunu üstlenen Burak Aksak, yepyeni bir projeyle Netflix platformuna geliyor. 50m2 adını taşıyan dizinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Burak Aksak ve Selçuk Aydemir‘in birlikte hazırladığı 50m2’de Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Kürşat Alnıaçık, Cengiz Bozkurt ve daha bir çok ünlü isim yer alıyor. Dizi, karanlık alemlerde nam salmış, gizemli bir tetikçi olan Gölge’nin kim olduğunu bulma yolculuğunu konu alıyor.

Netflix, 50m2’yi ne zaman yayınlayacak?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin bu yıl içerisinde yayınlanması planlanıyor.

İlginizi çekebilir

Hakan Muhafız’ın üçüncü sezon fragmanı

https://log-com-tr.cdn.vidyome.com/embed/lKZFmrkkXoK.html

Paylaş